امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

خدایا منو بکش ._. !

مخ زنی بخوره تو سرتون |: !

اینو(..) !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.abrahammateoofficial.com/sites/amateo/files/imagecache/600wide_max/ABH.png
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [205] 47
 سپاس شده توسط Mason ، ըoφsիīkα ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
ی الاغی گفته بود برا مایکله ولی من این اهنگو از دهن ادل شنیدم-___-
 سپاس شده توسط Mason ، ըoφsիīkα ، ∆ MeRzaD ∆
من عاشق ABRAHAM اَم (..) !
[ !! .. αηd ]
گفـتـگـوی آزاد [205] 47
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(14-09-2014، 10:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه حرف بقیه رو تایید کن تا بهش برنخوره .. این هنر ماس D:

:|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، tyjtfhdhr ، ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 10:07)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 10:04)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 10:03)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 10:02)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهــا (:

||||||:

زیر خاکی داریا!!!!!

جدی منم؟؟؟؟

+_+

آرـه خیلی قـدیمیـه |:

... :V

اره دیگـه اسمـتو مگـه نمیبیـنی D:
قدیمی هم قدیمی تره:|

اون موقع

یه

رهاجان

رها جان

داشتیم:|

تــو بــودی /:

اونمـ مـنمــ |:

|: شـانسی پیداش کردمـــا

کلـی خــندیدمـــ /:
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
SOME ONE LIKE YOU ماله آدله |: !

باسواد (..) !
[ !! .. αηd ]
گفـتـگـوی آزاد [205] 47
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(14-09-2014، 10:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 10:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه حرف بقیه رو تایید کن تا بهش برنخوره .. این هنز ماس D:

والت دیزنی پیکچر-_____-
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mason ، ըoφsիīkα
(14-09-2014، 10:08)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا منو بکش ._. !

اینو(..) !
http://www.abrahammateoofficial.com/sites/amateo/files/imagecache/600wide_max/ABH.png

دختر ..

یا پسر .. ؟ |:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ըoφsիīkα
عاغا داشتم pmc نگاه میکردم زیر نویسارو میخوندم پیام بیننده ها که فرستادن دیدم یکی نوشته بود:

.

.

.

..

.

.

.

.
سعید این 20 تومن من کی میخوای بدی.....؟ یه لحضه بغض گرفتم....

گفـتـگـوی آزاد [205] 47
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، tyjtfhdhr ، ըoφsիīkα ، ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 10:08)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا منو بکش ._. !

اینو(..) !

کی هست ؟ (..) 

-------

نقل قول: کسی پیشت نشسته؟(..)
کسی روت نشسته:V

(._. ) .. 

یه تاپیک پیدا کردم گفتم شاید بدردت بخوره :c

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174260
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ըoφsիīkα ، tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان