امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 11:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:00)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو اسپم هارو رد تایید کن.-.

ثابت شدم لازم به رد تایید نیست!×!
رد تایید ب نفع فرومه:V

هــ ــع اینو باشSleepy
میدونم باعث سنگینی میشه ولی اهمیت ی فروم ب تعداد کاربر نیست ب تعداد تایپیک ها و ارسال هاسست

خو من ارسالام زیاده مگه کور بودی دو روز پیش اصن منو شناختی؟
آگهی
(14-09-2014، 11:02)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 10:59)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مهرزاد و ایمان هنوز دارن در مورد فیلم حرف میزنن ._. !

اگه فیلم بود که تموم شده بود تاحالا ._. .. 

سریاله :V !
کارگردان و تهیه کنندشم به اندازه ی شما ذوق نداشتن و بحث نکردن سر این فیلم |: !

ببخشید سریال ._. !

(..)

تاپیک سریالی هارو دیدی؟ :| 

این سریالو 6 ساله که میبنم من :| 

البته اولاش هیچی نمیفهمیدم ._. ..
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، CTG ، Wanton
گفـتـگـوی آزاد [205] 61
به من فوش ندید اینو تویه وب دیدمAngel
گفـتـگـوی آزاد [205] 61
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Wanton ، CTG
(14-09-2014، 11:05)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی (..)

چرا گریه میکنی .-. ؟!

چی شده |: ؟!
رفتم کتابم رو گرفتمp343

میخوام بزنم پاره پورش کنم:angry2:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(14-09-2014، 11:06)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته دین نمیتونه بره تو اون شرایط (..) 

از گرسنگی میمیره :|||

فقط به گل ها نگا کن ._. .. 

این دیالوگ از یادم نمیره :|

دو تا صحنه WD با روح و روان آدم بازی میکنه ..

یکیش اون صحنه که دختر کارل که زامبی شده بود از اون طویله میاد بیرون !

یکی دیگش اون صحنه که لیزی خواهر خودشو میکشه !
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 11:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ثابت شدم لازم به رد تایید نیست!×!

هــ ــع اینو باشSleepy
میدونم باعث سنگینی میشه ولی اهمیت ی فروم ب تعداد کاربر نیست ب تعداد تایپیک ها و ارسال هاسست

تورو نمگیم کل ارسال های انجمنو میگم
چرا شناتختمت
ســلــامــ -_-
 سپاس شده توسط bOoOoOy
وای سینا منم این بعد از ظهر با دوستم میرم تحویلشون میگیرم |:

حالم بهم میخوره از دیدنشون -_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [205] 61
 سپاس شده توسط CTG
گفـتـگـوی آزاد [205] 61
کتک میخواین خسیسا؟!؟!
سپاس بدید:angry2:
گفـتـگـوی آزاد [205] 61
 سپاس شده توسط CTG
(14-09-2014، 11:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــ ــع اینو باشSleepy

تورو نمگیم کل ارسال های انجمنو میگم
چرا شناتختمت

اسمم چی بود؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان