امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 11:27)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. ..

اسم سریالا کم کم داره خراب میشه :|

باید بخرمش :|

9 فصلو نمیشه دان کرد :|

من آنلاین خریدم ..

تین ولف از مسخره ترین سریالایی بوده که دیدم !

دیدی قسمت آخر فصل 4 ؟

تین ولف یکی از سریالایی شده که گذری میبینم :| ..

ینی من نمیبینم ولی در جریانش هستم :| 

چنتا کاور خفن درست میکنن فقط :| 

این فصل باید تمومش میکردن :|
 سپاس شده توسط Wanton
آگهی
امیررضا الان پ.خ میدم!
 سپاس شده توسط امیررضا*
سلام..Undecided
گفـتـگـوی آزاد [205] 67
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ըoφsիīkα
(14-09-2014، 11:24)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:22)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:20)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من حرف بزنیدcof

دایی *^_^* |:
نیکی ^ـ^

دایی ^.^
زن گرفتی !؟! ^.^
طلاق دادم :|
 سپاس شده توسط [ niki ]
(14-09-2014، 11:31)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:24)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:22)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 11:20)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من حرف بزنیدcof

دایی *^_^* |:
نیکی ^ـ^

دایی ^.^
زن گرفتی !؟! ^.^
طلاق دادم :|

خاک تو سرت |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط CTG
(14-09-2014، 11:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چــه ربطـی بـه زیبـایی دارـه اینکـه اخلاق طـرف چجــوریــه |: بعــدشمــ گفـتمــ که ... اومـــد حــرف زد بـا بچــه هــا

فقــط بــا تینــا هی فش میــدن -_-

نیکـی اون حــدالقـل فش بــد نداد

بـه خــاطـر مــن بعـدش کـه رفــت میتونسـتید هیچی نگیـد .ــ.

اون تنهــا بود شمـاها 3 نفــر ، مـن تــا وقتی اون بــود یـه کلمــه به هیچ کدومــتون هیچی نگفـتمـــ ، اون رفــت گفتـمــ

بعــد تــو بــا من دعــوا داری ... cry girl

میخواستم بات آشتی کنم !

نظرم عوض شد !

یادم افتاد تحقیر شدم !

حتی ج مو نداد اون موقه ک چیزی نگفته بود کسی بش !

پ خودش از همون اول کرم داش نگو تقصیرش نیست ! *-_-*

آهــان تمـومـ نمی کنی ... ؟

اخــلـاق اون بـه من ربطی ندارـه ...

چــرا بـا تینـا از اولـش داشـت دعـوا میکـرد -_-

فکـ نمیکردمـ ارزش دوسـتی تو حدالقـل اینجوری بـاشـه -_-
مهرزاد
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 11:30)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی شما فک میکنید این نقاشی باشع؟!   ← دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174335
واقعا خلاقانس ((:
عالی بود._.
گفـتـگـوی آزاد [205] 67
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، CTG
(14-09-2014، 11:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. !

اومدم نقل قول بزنم دیدم ویرایش کردی :| 

یادم رفت چی نوشته بودی :| 

._. ..
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
نیکی بی ادب آدم به داییش میگه خاک تو سرت>.<
گفـتـگـوی آزاد [205] 67
 سپاس شده توسط [ niki ] ، CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان