امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 12:27)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 12:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گندشو در آوردید !
هی گفتگو رو میبنید !
به طرف اخطآر بدید بقیه چه گنآهی کردند ! :|
کی این کآرو بآب کرد ! :|

خدافظ !

من ندیدم کو؟bathtime
تازگیا همتون گیج شدین :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
تحویل نمیگیرین لایک نمیدین باشه2mo5
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
حوصلم سر رفت

دستام تاول زده
اوخییی
از بس تایپ کردم
فلشخور به خاطره ها پیوست! Big Grin
سلاین bathtime
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Mason ، Mᴏsᴇs
بدرود یادم میمونهcry girl2mo5
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Mason
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Donya Garmoosa2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر شاعر ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رویا... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
றiSs~AlØn ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯

بابا بزرگ ، آجی شیوا :
سلاین4xv
گفـتـگـوی آزاد [205] 84
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
دگه به هیشکدومتون سپاس نمیدم :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ ، ρѕуcнσραтн
بدرود خوشکلا bathtime
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Mᴏsᴇs
(14-09-2014، 12:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دگه به هیشکدومتون سپاس نمیدم :|

kaffe2

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Jack Daniel'ѕ ، ρѕуcнσραтн
یه سوال :
من میخوام یه کلیپ بذارم توی موضوعم باید چیکار کنم؟
فلشخور به خاطره ها پیوست! Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان