امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 13:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:17)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخففت چیه ؟ ها ؟ :vvv

هیچ راه نمیشه این (..)روضایع کرد-_-

میشه (..)

بلد نیستی (._. )

یادم نمیگیری‌( ._.)
تو بلدی یدونه حالوش بگیر.-.-.
(14-09-2014، 13:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه یه سوالی تو ذهنم داشتم:|
بچه های صابر چرا فلش نمیان؟:/\‌

بچه ندار:/\‌

منم همین فکرو میکردم تا یه روز ایسان بم گف دوتا داره:|
بعد من پرسیدم از کجا میدونی؟گف شیوا گفته
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mïņ̃†êR
آگهی
(14-09-2014، 13:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم فقط معذرت خواهیت واسه چی بود :V

خودم نمیدونم .-.

(14-09-2014، 13:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ی نمونش 25r30»»»»»»»»»»

برو فاتحتو بخون کوچولو

لامصب وب من چه معروفه O_______O 

:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(14-09-2014، 13:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوا تو هم شاخ شدی:Vگفـتـگـوی آزاد [205] 95
ببین فکر نکن خبر ندارم وکسی نیست بم برسونه چی پشت سرم گفتی پس برو فقط نبینمت اسم منم تو دهنه نجست نیار 

یاد نمیاد پشت سرت چیزی گفته باشم-__-
هرچی گفتم رو ب روت گفتم تو هم زیرشو سپاس کردیcry girlcry girlcry girl

برو فاتحتو بخون کوچولو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/48140997500571737935.png

وبلاگ مث انجمن نی هرکسی با هر اسمی میتونه بره نظر بده-__-
رز بحرف (..)

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، ∆ MeRzaD ∆

(14-09-2014، 13:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین فکر نکن خبر ندارم وکسی نیست بم برسونه چی پشت سرم گفتی پس برو فقط نبینمت اسم منم تو دهنه نجست نیار 

برو فاتحتو بخون کوچولو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وای شیوا این چی بود؟ >_< :v

چه فحشای بدی ._. ..

واقعا بد اموزی داره (._. ) ..

رضا چشاتو درویش کن (..)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Mason ، Mïņ̃†êR
اوه اوه :|||||||

امیر خودم اولین فاتحتو میخونم :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(14-09-2014، 13:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز بحرف (..)

برای سلامتی ولی فقیه صلوات قرانی ختم کنید 129f
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(14-09-2014، 13:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو فاتحتو بخون کوچولو

ای وای شیوا این چی بود؟ >_< :v

چه فحشای بدی ._. ..

واقعا بد اموزی داره (._. ) ..

رضا چشاتو درویش کن (..)
تو ب من چکار داری>_<؟

فکر کردی غریبم >_< ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 13:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:17)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخففت چیه ؟ ها ؟ :vvv

هیچ راه نمیشه این (..)روضایع کرد-_-

میشه (..)

بلد نیستی (._. )

یادم نمیگیری‌( ._.)
تو بلدی یدونه حالوش بگیر.-.-.
(14-09-2014، 13:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه یه سوالی تو ذهنم داشتم:|
بچه های صابر چرا فلش نمیان؟:/\‌

بچه ندار:/\‌

منم همین فکرو میکردم تا یه روز ایسان بم گف دوتا داره:|
بعد من پرسیدم از کجا میدونی؟گف شیوا گفته

0___0
صابر جوننه اخه
28 سال سن دارUndecided
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
الان دوباره دعوا میشه:/\
فعلا
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان