امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 13:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تو کی از گرگ به بز جهش ژنتیکی کردی؟ :|

تو از کی از داداش ب..
وللش فعلا ولم کنcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
باشد ک مورد عنایت پروردگار قرار گیرید :V

خدافس :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 13:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تو کی از گرگ به بز جهش ژنتیکی کردی؟ :|

این خر بوده رفته تو پوست گرگ ._.

امکان ندارع شما باشین-__-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 13:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکی -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 13:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه :|||||||

امیر خودم اولین فاتحتو میخونم :|

هیچ شاهدی نیست ک من گفتمcryingcryingcrying
تازش مگه تو انجمن گفتم؟cryingcryingcrying
ولم کنید این هفته ی اخرو باوSad

:|

==> امیر بُز :|

اصن ب من چه من حرفی نمیزنم -_-

مرض دارم خودم ب خودم توهین کنم>___<
من همه جا با اسم سلطان یاا امیر303 هستم>__<

ببین خفه شو دیگه باشه Smile

نقل نزنید بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، ρѕуcнσραтн
(14-09-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خز -_-

اُستاد :|

آبروی خودتو نبر ._.

:V

ویرایشتم ک هیچی D:

سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs
Dodgy
(14-09-2014، 13:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خز -_-

آبروی خودتو نبر ._.

ویرایشتم ک هیچی D:

ی لحظه با امیر اشتباه گرفتمت ._.

ارسالم رد تایید شد ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.::kosar::. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، 1 مهمان

سلام تازه وارد=_=
گفـتـگـوی آزاد [205] 97
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(14-09-2014، 13:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خز -_-

آبروی خودتو نبر ._.

ویرایشتم ک هیچی D:

ی لحظه با امیر اشتباه گرفتمت ._.

ارسالم رد تایید شد ._.

کاور پروفایلم ._.

:|

رضا اذیت نکن برو ویرایش کن برام :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان