امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 14:53)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 14:52)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 14:51)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملت
خوفین؟
سلام کیانا Heart
خوش اومدی اجی :tos:

میسی سحر گلی خوشچلم
کیانا یه دقیقه من برم عکس اواتار و اینا پیدا کنم

پروفایلمو درست کنم بیام :cool:

چندتا عکس از تیلور هم برام بفرست..
آگهی
خوش باشید دخترا منم برم به کارای مدیریتم برسم :v

سپاس=سخاوتمندی شماBlush
 سپاس شده توسط Navisa. ، Aesthetic
(14-09-2014، 14:56)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 14:53)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 14:52)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 14:51)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملت
خوفین؟
سلام کیانا Heart
خوش اومدی اجی :tos:

میسی سحر گلی خوشچلم
کیانا یه دقیقه من برم عکس اواتار و اینا پیدا کنم

پروفایلمو درست کنم بیام :cool:

چندتا عکس از تیلور هم برام بفرست..
باشه هانی برو
منم میرم
اجی با موبایل اومدم نمیتونم
توی موضوع آم هست
توی اون سایته هم ک یبار ادرسشو دادم هسن
بوس بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY
گفـتـگـوی آزاد [205] 101

گفـتـگـوی آزاد [205] 101

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
 سپاس شده توسط Navisa.
سلام :/..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Navisa.
(14-09-2014، 14:41)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفته بعد مدرسه ها شروع میشه ggre

میدونم که خیلی دوست داری(:

(14-09-2014، 14:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 14:51)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 14:49)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــ ــع دوم دبیرستان رشته ریاضیBlush
من امسال رفتم تجربی .__.

ما خرخونا جامون ریاضیه شما تنبلا برید تجربی .-.

با معدل 19.95 ریاضی قبول شدم!×!

زیست کم اوردم .-.
تهمت زدی؟؟؟؟
گفـتـگـوی آزاد [205] 101
 سپاس شده توسط Navisa.
(.. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
رها .. +_+

زد بازی آلبوم جدید نداده ؟! >:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(14-09-2014، 15:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(.. )

متن اضافی رو بردار ._. ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(14-09-2014، 15:10)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 15:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(.. )

متن اضافی رو بردار ._. ..

-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(14-09-2014، 15:09)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها .. +_+

زد بازی آلبوم جدید نداده ؟! >:

نه ولی تو آلبوم اوردوز جی جی با خلصه یه فیت داره+_+
گفـتـگـوی آزاد [205] 101
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان