امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 17:38)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه آواتارا سیگارین منم برم سیگاری کنمBig Grin
راستی سلام:am4:

آواتار من داره میگه شوما میتونید وقتی ورزش میکنید سیگار بکشید (..)

اینجوری خنصا میشه (.. )
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
آگهی
نوری چرا اخطاری نمی بینم پَ:ngh:
گفـتـگـوی آزاد [205] 118
 سپاس شده توسط First Star ، ρѕуcнσραтн
(14-09-2014، 17:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=gtmjrtm-Copy.png

تموم شد (.. )

یه لحظه فکر کردم شیطان پرستم (..)

حس خبیث بودن بهم دست داد (..)

من تسخیر شدم ._.
 سپاس شده توسط Mason
یه ضرب المثل شیرازی هست ..

هیچی نمیگه ! همینجوری میشینه زل میزنه به چشات .. میخواد بگه ولی نمیتونه ! خسته س میفهمی خسته !
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، ρѕуcнσραтн
(14-09-2014، 17:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:32)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رپ رو هم به گند کشیدن !

یارو برا خودش اسم هنری درست کرده |:

گذاشته روح سوار .. !

اول فیلم روح سوارو به گند کشیدن با این اسم :|

فیلم خیلی علمی تخیلی بود |:

یارو تبدیل به اسکلت آتشین میشد

بعد موتورش چطور نمی ترکید !

سوختش چی بود !

آب -__-

واسه زمان خودش خیلی خوب بود ..

من هیچی حالیم نمیشد ازش ولی بازم میدیدم :|

فیلم فقط رستگاری در شاوشنک |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 17:40)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز هرچی اخطار داشتم رو به کاربرایی که اسپم میدادن دادم ._.

الان نمیشه بهت اخطار بدم :v
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، Mason
(14-09-2014، 17:38)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه آواتارا سیگارین منم برم سیگاری کنمBig Grin
راستی سلام:am4:

ماله من سیگار نیست (..)
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(14-09-2014، 17:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم شد (.. )

من تسخیر شدم ._.
20 بار تا حالا همچین شدی :|
 سپاس شده توسط First Star
(14-09-2014، 17:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:40)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر که شدی یه اخطار گنده بده
گفـتـگـوی آزاد [205] 118
 سپاس شده توسط First Star
(14-09-2014، 17:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..)

تموم شد (.. )

من تسخیر شدم ._.
20 بار تا حالا همچین شدی :|

گفتم تسخیر شدم .__.

این جنه اینجاس :v

(14-09-2014، 17:43)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 17:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر که شدی یه اخطار گنده بده

باشِ (:

این همه شاهد هم اینجا هس :v
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان