امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 18:16)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 18:15)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففف تنها امید و دلخوشی که واسه باز شدن مدرسه ها دارم اینه که با چن تا از دوستام گروپ درست کنم -__-

دقیقا دمت گرمbathtime
که اونم بابام میگه تبلتو ازت میگیرم تا تابستون
چه ضد حالی
راضیش میکنم نگیره ^__^
گفـتـگـوی آزاد [205] 124
آگهی
(14-09-2014، 18:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقتونم بدخواها :v

سَـ /:

یکی از اهنگ های لیتو رو اپلود کن انلاین گوش بدم ببینم اگع خوب میخونه دان کنم بگوشم-__-
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα
نقل قول:
نــه همین هــفــه .ــ. ! 

بـــــاشــه ^ــ^

بیــایاااا -_-

|: یکمـ بی لیـاقته -_- مـن چقد معذرت خواهی کردمـ ازش -_- 

اصـن به جای اینکه تو ازمـ ناراحت شی اون شـد -_-

میـامـ اینوایتت میکــنمــ
میام جیغغغ ^ــ^
تو از کجا میدونی من ناراحت نشدم -ـــ- ؟ 

همون موقع کلی فوش تو دلم بت دادمــ.. ._. به تو و اون دوست سه نقطتت|:

اصن نیکی اونجا چی میگفت وسط دعوای منو اون دختره ؟ /: 

به هرحال گربه صفته -ـــ- ! دیروز کلی دعوا کردم واسه اینکه اون یارو دلیلتش کرد..!حالا برگشته منو دلیت میکنه...Dodgy

بی لیاقت!..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(14-09-2014، 18:18)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 18:15)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففف تنها امید و دلخوشی که واسه باز شدن مدرسه ها دارم اینه که با چن تا از دوستام گروپ درست کنم -__-

... |:

مــدرسـه -_- اوغ تــاریـخ -_-
ریاضی و علومggre
گفـتـگـوی آزاد [205] 124
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(14-09-2014، 18:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ /:
حالا کی بَده تورو خواس ؟v: 

:|

سلام:>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα
(14-09-2014، 18:20)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 18:18)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... |:

ریاضی و علومggre

کی به تاریخو علوم توهین کرد بیام لهش کنممممم
(14-09-2014، 18:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ /:

یکی از اهنگ های لیتو رو اپلود کن انلاین گوش بدم ببینم اگع خوب میخونه دان کنم بگوشم-__-

جدیی ؟ ^______^

میفرستم برات :v

لیتو یدونس -_-*
(14-09-2014، 18:20)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... |:

ریاضی و علومggre

ریاضی علومم در این 9 سال درس خوندن زیر 18 نبود هرگز-__-
 سپاس شده توسط saba 3 ، ըoφsիīkα
سلـآم ^_^
 سپاس شده توسط saba 3 ، ըoφsիīkα
(14-09-2014، 18:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 18:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ /:

جدیی ؟ ^______^

میفرستم برات :v

لیتو یدونس -_-*
اوکی-___-

10 10 لعنتیا ببازین دیع-____-
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان