امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 22:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:35)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی چی این مسخره بازیا ؟ :|

خوبه اینا فوشه رکیک ندادن چتو میبندین!|:

واسِ هرچیزه مزخرفی میبندین بقیه چه گناهی دارن؟؟!

بعدش دارین دوتا مدیر با هم حرف میزنید وچت واسه ما قفله |:

باوو گند نزنین دیگه به گفتگو Confused
شما مدیری؟یعنی چی گند نزنین؟Dodgyهرچی هیچی نمیگیم شماها اوج میگیرید؟دفعه بعد اینطوری بررخورد نمیکنیم 

یاداوری دوران فرید

میخوای زنونه ، مردونه کنیم گ.آ رو ..

عزیز برادرAngel

اتفاقا دوتا تالار جدا داریم تالار دخترونه وپسرونه دوستان لطف کردن از مهم بودن درش اوردن خیلیم خوب بود 

البته ربطی نداره هرکس خودش باید انسان باشه

خوب الان شما مدیری چرا دوبارع برپا نمیکنینش؟
واقعا خوب بودUndecided
آگهی
(14-09-2014، 22:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی قرار باشه در مورد اسلام بحث کنه اون منم که بحث نمی کنم |:

کسی قرار باشه در مورد فیلم و سینما بحث کنه اون منم که بحث نمی کنم ^_^
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †
(14-09-2014، 22:47)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|:

... ! |:

|:

(14-09-2014، 22:39)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:28)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا بمیری..سَقَط شی...!Confused

از جلو چشم گمشو کثفیو...!Dodgy
جمعه رو با کلی بدبختی اوکی کردمش..! گمشو اَح اَح .. SleepySleepy

(14-09-2014، 22:34)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو نامرئی سپاس میدی که من نمیبینم

درگــــیـر نبــاش |:

بیخیـال طی کــن ||||:

کسی از شما نظر خواست؟!!

حوصــله دعوا داریــا ((((((((((((((:

ولی من اصـن حوصلتو ندارمـ |:

برو بابا دعوا چیه!!
کلا همه قاطن امشب

بــاش |:

(14-09-2014، 22:47)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اه -_- جمعه هفته بعد چی ؟؟؟ مدرسه اس ؟؟ |:
چاییدی |:

پنشنبه فک کنم مدرسه های بی درو پیکر باز بشن \: ..

گمشو دیگه با من حرف نزن..!

اخه کدوم خری یادش افتاده تورو دعوت کنه .. عوضی ! Dodgy

-_____________- ببخشــید خـــب !

نه بابا انقد زود باز نمیشه کـه |:

بــذا ببینمـــ میتونمـــ نرمـــ -___-

امــروز چــرا اینجوری شدمــ -_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(14-09-2014، 22:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:43)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Big Grin

خیلی خر شانسی آ ^_^* ..

چرا ؟ :hiccp:

دقیقا همون موقعی که من میام فلش ..

تُ هستی :V ..

اصلا خیلی قسمتشون نمیشه ما رو ببینن :V ..

یعنی در این حد آ :| ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mohammad 77 ، S R U H
(14-09-2014، 22:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو برو اون شاوشنگتو نگاه کن :hiccp:
 سپاس شده توسط S R U H ، † αƖιєη †
پریا تو اصن تهرانی؟ :|

خطتت که 0911 س .. \:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
سلام مجدد !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mohammad 77 ، ըoφsիīkα
(14-09-2014، 22:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو برو اون شاوشنگتو نگاه کن :hiccp:
محمد 4 تا فیلم سینمایی بگو بخرم ببینم حوصلم سرید-__-

(14-09-2014، 22:52)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا تو اصن تهرانی؟ :|

خطتت که 0911 س .. \:

گیلان اطراف لاهیجان:|
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(14-09-2014، 22:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:43)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Big Grin

خیلی خر شانسی آ ^_^* ..

چرا ؟ :hiccp:

دقیقا همون موقعی که من میام فلش ..

تُ هستی :V ..

اصلا خیلی قسمتشون نمیشه ما رو ببینن :V ..

یعنی در این حد آ :| ..

سپاس شده توسط Navisa. ، † αƖιєη †
ஜ۩۩ஜتالار دختروونه ஜ۩۩ஜ  (393,574 
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، tyjtfhdhr ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان