امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(14-09-2014، 22:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی قرار باشه در مورد فیلم و سینما بحث کنه اون منم که بحث نمی کنم ^_^

تو برو اون شاوشنگتو نگاه کن :hiccp:
محمد 4 تا فیلم سینمایی بگو بخرم ببینم حوصلم سرید-_-

نید فور اسپید رو بگیر نگاه کن |:
بازی بود ک0___0
ی تخیلی در مورد اخر و زمانو اینا هم بگو-__-

عالیه :|

خوشم نمیومد از این سبک اطلاعی ندارم برو تو تاپیک چه فیلمی رو به ما پیشنهاد میکیند هست پست اول فکر کنم |:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
آگهی
(14-09-2014، 22:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی قرار باشه در مورد اسلام بحث کنه اون منم که بحث نمی کنم |:

کسی قرار باشه در مورد فیلم و سینما بحث کنه اون منم که بحث نمی کنم ^_^

اسپیک :|
 سپاس شده توسط S R U H ، tyjtfhdhr
خدافـ[sup]bye[/sup]ــــس.. Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ
(14-09-2014، 22:57)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
یـه شمآره دیگه میدمـ بهـت -_-
من اصن تورو درک نمیکنم +_+ !

شاید پسری \:

اگه پسری .. بزنم فکتو بیارم پایین؟!Dodgy

من اون همه از خودم بت عکس دادم بی شخصیت..!

بت اعتماد داشتم..! ببین چجوری از اعتمادم سو استفاده کردی..!Sleepy

||||||||||||||||||||||||||||||||:

اون عکســا عممــ بودن ؟؟؟؟؟؟؟ |:

خیلیــا حــرف زدن بـاهــامــ |: میتونی بپرسی /:

اصـــن چـــته |: خط دیگـه نمیدمــ |: همون خطو درس میکـــنمـــ |:

سواسـتفـاده چی ؟؟؟ -_-

اگه اعــتماد نداری چرا اینجوری میکنی ...

من اصن تو دیدی یکمـ از اعـتمادی که کردیو باهاش کاری کرده باشم -______- |:
رُکی دفتر ایرانی و اسلامی میخوای .. !

دفتر نقی و بابا پنجعلی خوبه |:

عکس بابا پنجعلی رو با عینک ته استکانی گذاشتن !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(14-09-2014، 22:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 22:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی بود ک0___0
ی تخیلی در مورد اخر و زمانو اینا هم بگو-__-

عالیه :|

خوشم نمیومد از این سبک اطلاعی ندارم برو تو تاپیک چه فیلمی رو به ما پیشنهاد میکیند هست پست اول فکر کنم |:

لینک؟Undecided
(14-09-2014، 22:59)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافـ[sup]bye[/sup]ــــس.. Angel

-___- بشــین
 سپاس شده توسط Dead Silence
نقل قول:
یاسی هم پرید … بزار حداقل یه مدت آزاد باشیم
چه تفه ای بود که بپره (;

کیمیا خوبه +_+

اپلم ( سحر ) خوبه /:

به هرحال زن فراوونه .. ! Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(14-09-2014، 22:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی دفتر ایرانی و اسلامی میخوای .. !

دفتر نقی و بابا پنجعلی خوبه |:

عکس بابا پنجعلی رو با عینک ته استکانی گذاشتن !

تُ لبای فورمتُ گرفتی ؟ :|

سُرمه ایی :|
 سپاس شده توسط S R U H
سروش تو فیلم خوبی تو چنته داری/؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان