امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

(15-09-2014، 10:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 10:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامگفـتـگـوی آزاد [205] 188

امکان نداره *____*

چیه میخوای دوباره همون قبلی رو بزارم؟؟؟

دوسش میدارم*_+
گفـتـگـوی آزاد [205] 188
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
من لیست دوستانمو نگا میکنم ساعت انجمن مثلا 10:4 دیقه س

اونوقت یکیشون اخرین فعالیتش 10:12 دیقه س :|||
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، CTG
(15-09-2014، 10:29)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآی .. >_<
گشـنمـه .. >_<
ولی بمیـرم نمیتونم اینجوری خیآرشور بخورم .. >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=J3KNGQtZpE0
جـآن من ایـنو ببینین ..  ♥
OMG ._. Cam Dallas .. ♥
مگه مجبوریم اینجوری بخوریم :|
حالم بد شد -_-
(15-09-2014، 10:38)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 10:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگی:V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/stats.php

نشون دهنده ی اینه که چ قد بیکاری#×#

افتادی تو فاز یک دو کردن با منا-____-
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-09-2014، 10:39)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 10:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه گ.آ نیومد لامصب :|

خوش میگذرونیم باقی مونده تابستونو /(^_^)\

میشه نسخه ی جدید تالار پسرونه رو بزنم؟
نه .. نمیدم تو بزنی در ضمن .. نسخه هنوز سالمه صفه هاشم کمه ..

(15-09-2014، 10:39)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 10:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز .. ^_^
پستمو چرا ادغام نکردی خنگ من ؟ :|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-09-2014، 10:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 10:38)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 10:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگی:V
http://www.flashkhor.com/forum/stats.php

نشون دهنده ی اینه که چ قد بیکاری#×#

افتادی تو فاز یک دو کردن با منا-____-

نه:|

من فقط خواستم تاکید کنم که بیکاری"_"
گفـتـگـوی آزاد [205] 188
سلام رزی ._.
میری میای چته؟! .-.
 سپاس شده توسط Mason
(15-09-2014، 10:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 10:39)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه نسخه ی جدید تالار پسرونه رو بزنم؟
نه .. نمیدم تو بزنی در ضمن .. نسخه هنوز سالمه صفه هاشم کمه ..

(15-09-2014، 10:39)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز .. ^_^
پستمو چرا ادغام نکردی خنگ من ؟ :|
بابا تصاویر پسرونه ن
تالار پسرونه همون ک میریم توش چکن مفت میزنیم ما پسراUndecided
 سپاس شده توسط Mason
چه نقاش ماهری .__.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174335
امیر من رقتم تالار پسرونه -_-
خواستی بیا اونجا
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان