امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(15-09-2014، 16:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:14)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرآ مدیرآ انقد منو دربآره خودم میپیچونن :89:

هیشکی جوآبمو نمیده :ag54:

حتما میخوآین سورپرایز شم 4fvf
من مدیر خیلی فعالی نیستم

به استارا مدیر خبر ها بگید باشه؟
(15-09-2014، 16:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:13)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی
گفتم تو رتبب اینقدر بد نمیشه!

خدا شفات بده :|

حق داری :|

هع پست بعدیم رو بخوان
خواندم اقای امیررضا ..

واقعا شما را تحسین میکنم و از خداوند متعال برای شما ارزوی موفقیت در اوج قله ی دماوند را دارم !

ممنونم
ما ها همیشه مسخره میشیم اما جنین افرادی در تاریخ نشان داده شده به اوج میرسند
آگهی
بدرود :cool:
نه خُدایی جَو ب این مُزَخرفی ندیده بودم :|

رزی بیا بیرون ..
 سپاس شده توسط Mason
(15-09-2014، 16:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:13)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی
من اون قدر نادان نیستم ندونم رتبه های کنکور به چگونه است!میدونم یک بهترین رتبه است و...
خواستم ازت تعریف کنم که خودت خراب کردی

اوه لفظ قلمو! یاده ی بچه *ـونی افتادم Smile
میدونم میخواستی تعریف کنی! زدم تو ذوقت ک نکنی! نیازی نداریم ما ب تعریف شوما Wink
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 46گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 46
(15-09-2014، 16:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:17)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون قدر نادان نیستم ندونم رتبه های کنکور به چگونه است!میدونم یک بهترین رتبه است و...

اینو که من 4 سالم بود میدونستم ._.

شما هنوز نمیدونی پسری یا دختر اون وقت میگی تو چهار سالگی میدونستی؟

باو هر شاسگولی میفهمه رتبه اول بهترین رتبه س :|
نه حالا توهین هم میکنید

و بحث رو عوض میکنید

شما اطلاعات بیشتری دارید در اون شکی نیست اما فقط به خاطر سن بیشتر شماست
سلـآم .-.
 سپاس شده توسط امیررضا*
(15-09-2014، 16:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:17)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو که من 4 سالم بود میدونستم ._.

شما هنوز نمیدونی پسری یا دختر اون وقت میگی تو چهار سالگی میدونستی؟

باو هر شاسگولی میفهمه رتبه اول بهترین رتبه س :|
نه حالا توهین هم میکنید

و بحث رو عوض میکنید

شما اطلاعات بیشتری دارید در اون شکی نیست اما فقط به خاطر سن بیشتر شماست

داداش من به شما نگفتم شاسگول منظورم هر کسی بود !

(15-09-2014، 16:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خُدایی جَو ب این مُزَخرفی ندیده بودم :|

رزی بیا بیرون ..

استینم گیر کرده به در .-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، امیررضا* ، Mᴏsᴇs
(15-09-2014، 16:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم
ما ها همیشه مسخره میشیم اما جنین افرادی در تاریخ نشان داده شده به اوج میرسند

برادر! از جو بیا بیرون !

ملایم تر ملایم تر (..)
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 46گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 46
 سپاس شده توسط Mason
(15-09-2014، 16:21)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی
خواستم ازت تعریف کنم که خودت خراب کردی

اوه لفظ قلمو! یاده ی بچه *ـونی افتادم Smile
میدونم میخواستی تعریف کنی! زدم تو ذوقت ک نکنی! نیازی نداریم ما ب تعریف شوما Wink
میدونم منطورت فرید هست

اما درست حرف بزن

شما سمپادی هستی سمپادیا با ادبن و شخصیت دارن

معلومه نیاز ندارید بازم هدفم تعریف نبود میخواستم ببینم فرق کردی یانه که هیچی فرق نکردی
کی مُرده:|؟

من اونقدر خر نیستم میدونم رتبه یک بهتره .-. .. :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان