امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(15-09-2014، 16:58)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایدم من ی شانسو ازشون گرفتم.!:|:/
اینجوری ها هم نیس.یکی بود ک تموم شد.
آره.مرسی.ممنون.اینجا اومدی?

ایشالا ایشالا .__.
میایم.. میریم..
بضی وقتا آن میشیم واسه گپ..
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 54گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 54
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، parmida.a
آگهی
اومده میگه چــرآ به همه صپـآص میدی به من نمیدی .. ؟!

-_______-
دوس ندآرم عـآغـآ جـآن به تو صپـآص بدم به تو چه اصن .. -_______-
 سپاس شده توسط parmida.a
(15-09-2014، 16:57)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:55)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو امیررضا جان دیدی حالا:/ بس کن!!!!!
امیر تو هیچی از فرید رومل نمیدونی بیخیال داداش !تمومش کنین دیگه!

من هیچی نمیگم باشه...

دمت گورم:>
منو یادت ه؟؟
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-09-2014، 17:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:59)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فسیل جاش تو موزه اس .-.
نه تو گ آ .-.
فلشخور کلش موزس گلکم =))
چ فسیل  خوشحالی Angel

همیشه جلو ملت بخند تا بسوزنن Wink
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 54گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 54
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، parmida.a
(15-09-2014، 17:03)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:57)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:55)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچی نمیگم باشه...

دمت گورم:>
منو یادت ه؟؟

نه من شما رو نمیشناسم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
.. I would .. I would ..
؟ =)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/dpb7zvo63tq02yw0tb2a.jpg
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
یادم باشه حتما بات مشورت کنم._.مشاور خانواده._.
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-09-2014، 17:06)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم باشه حتما بات مشورت کنم._.مشاور خانواده._.

با کی؟ من؟ :/
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-09-2014، 16:57)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوهوهو هوووووووهو ^_______^

هیم هیم هیم هیم هیم^__^
بزا بعد سالها جلو بچها بگم
عاششششششششقتممممم^_____^
‏(..)هوف
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط *larmes de Feu* ، امیررضا* ، parmida.a ، GαяBagє Gιяℓ ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان