امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(²

میدونم دارم ازت دفاع میکنم
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33[/img]

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
آگهی
(21-09-2014، 1:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★ ناف این دخترو با کلمه بی ادب با ادب بی شخصیت بریدن V :

*احسان* حیف شد ):

حیف عمرمونه که داره پای نت تلف میشه Shy

دارم میشکنم از وسط خیلی لاغر شدم همش از این کوفتیهConfusedUndecided

دائــمــ الخــمــر بدبــخ |:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، nilooooo ، Mᴏʙɪɴᴀ
آهنگ من استعفا دادم .. -_-
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
همچنان منتظریم
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-09-2014، 1:03)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:01)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 0:59)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآی

بمــون ببینمـــ .ـــ.

___

معــلومــه مهــنــاز میبــره -_-
دآرمــ رمــآنمو مینــویسم
-_-

بــرو بــرو 0ــ0

تمــومــ شـــد بیــا (:
بــآعش گـــُلی

(:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ηἔ∂Δ ، ըoφsիīkα
(21-09-2014، 1:04)S*A*H*E*l نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:02)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:01)S*A*H*E*l نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا سوالتو نمیپرسی؟؟Undecided

اوف...جواب نمیده..Dodgy

راستی از 1 مهر به بعد میری صبوری با مهسا حال میکنی باهاش دیه آره نامرررد؟Big Grin
اره..هاهاها..تو کلاس زبانم با همیم تو ی کلاسیم...هاهاهاBig GrinBig GrinTongue

آه ... =(( .. حلالتون نمیکنم crying

خب دیگ شماها خونتون کنار همه ...باهم هستین همیشه...اما من خونم اون بالا بالاهاست...واس همین همیشه تنهام :4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 1:05)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★ افرین افرین کلمه جدید یاد گرفتی 0:

از دهاتی حرف زدنت |:

nilooooo  شرمنده دیگه تکرار نمیشه 0:

S*A*H*E*l  منم اومدم بیرون
افرین بچه خوبی باش okShy
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33[/img]

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
وای شما چرا همه استعفا میدین....مثلا داریم بازی میکنیما...Sleepy
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33
(21-09-2014، 1:05)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★ افرین افرین کلمه جدید یاد گرفتی 0:

از دهاتی حرف زدنت |:

هــاهــا هــاهــا |: تو چقــد نمکــ داری |:

از چــی ؟ -_- یـــه بــار دیگـــه ... ؟
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ ، ✘PETER✘ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
*احسان* دیگه کم کم برو باشگاه بدن سازی پروتئین کراتین بگیر بخور کنار ورزشت قشنگ هیکلت رو فرم میاد
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 33

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان