امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(²

علی تو پاشو برو جنگ ._. ..
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 130
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، RєƖαx gнσѕт ، Brooklyn Baby
آگهی
اینقد بلند بلند نقل نگیرید :|

یکم زحمت بدید پاک کنید قبلیاشو -__- ..
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 130
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، RєƖαx gнσѕт ، Thyme ، † αƖιєη †
(21-09-2014، 14:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

دیگه نبینم کسی رو ارشاد کنیا -_-

شما چیکارم باشی ؟ :|
دامپزشک kaffe2

(21-09-2014، 14:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

دیگه نبینم کسی رو ارشاد کنیا -_-

دامپزشک kaffe2

(21-09-2014، 14:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در یک کَلمه .. شات آپ (:

میشه اینقد آویزون ما نباشی پسر خوب ؟ ما لوس باشیم نباشیم تورو س ن ن .. ؟
آویزون ! ؟ :| هه
دوس داری بگم قبلا بهم چیآ میگفتید !
هم تو هم فآطی !
اون فآطی که نخ بهم میداد همه هم میدوند !
تو هم ... نزآر بگم :|

بآی :|
فاطی رو بیخیال ._.

پس اول خودتو راست و ریست کن بعد ب فکر بقیه باش .. D:
نگفتم ک راونپزشک:|

منظورت روانپزشکه ؟ /:

روانی -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(21-09-2014، 14:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم تو هم فآطی !

من از گذشتم ترسی ندارم (:

منم چی ؟ ..

بگو .. منو جلو همه بدنام کن .. هر دروغی هر چی دلت میخواد بگو ..

اینطوری کمک منم میکنی ..

کسایی ک منوبشناسن باور میکن کسایی ک نشناسن ک .. هع

دیگه تو جمله هات اسمی از من و فاطی نیار ..

لوسیم ک لوسیم ..

دوست داریم لوس باشیم ..

دختر باس لوس باشه ..

خوش اومدی !
تو بهم نگفتی دوسم داری هآ ! ؟ 6 7 پیش ! ؟ :|

اون فآطی هم 4 مآه لوستر من بود تآ 3 هفته بآهآش دوس شدم !

برآم مهم نیس تو میخوآی به دروغ بگو من دروغ میگم ولی اونآی که قدمین میدوند من چی میگم :|
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 130
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs ، _PαяαиÐ_
(21-09-2014، 14:58)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقد بلند بلند نقل نگیرید :|

یکم زحمت بدید پاک کنید قبلیاشو -__- ..

dude -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، melodi+ ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby
(21-09-2014، 14:58)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو پاشو برو جنگ ._. ..

:hiccp:
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(21-09-2014، 14:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:53)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شدم
بعدا میرم جنگ -_-
حداقل عکس جوونیاشو می ذاشتی اواتارت

نوچ -_-
از چیه این پیره مرد ریشو خوشت میاد اخه؟

جذابه
دو روز دیگه دخترا پاشنه در پ.خ رو میکنن -_-
0_0
جذاب؟
اینایی که می گی همش توهمه، توهم!
به خاطر خودت می  گم برادره من! با این کارات همون یه دختریم که ازت خوشش میاد می پره!
عوض کن اواتارتو.-.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(21-09-2014، 14:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان ،یه سلام دادن؟

اخه من به هیچ کسی سلام نمیکنم،فقد سپاس میدم/:

تنبلیم میگیره کلن،ببخشید!

منم هربار میام تو متوجه نمیشی،باهامم حرف نمیزنی-.-

ول کن مهم نی عزیزم !

نه مهمه-.-

ایسان من همون روزا حتی همین الان،حتی از همون اول!
احساس میکردم برا هیچکی مهم نیستم...اینکه باید خودمو تغییر بدم...!

ولی خب واقعیت بود،ولی تو،همه دوست دارن ،از جمله من!

از چی ناراحتی؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(21-09-2014، 14:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 14:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دامپزشک kaffe2

دامپزشک kaffe2

هم تو هم فآطی !

فاطی رو بیخیال ._.

پس اول خودتو راست و ریست کن بعد ب فکر بقیه باش .. D:
نگفتم ک راونپزشک:|

منظورت روانپزشکه ؟ /:

روانی -_-
._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
نقل قول:
برآم مهم نیس تو میخوآی به دروغ بگو من دروغ میگم ولی اونآی که قدمین میدوند من چی میگم :|
شما موسس فلش نیستی اینقد قدیمی ای ؟ ^_^

نقل قول:
dude -_-
ک.گ -__________-
A Friend is nothing but a known enemy
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 130
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان