امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】

(21-09-2014، 16:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدامنو بکش bathtimeفرق سوئ استفاده با وظیفرو میدونی؟اگه نمیدونی من دیگه حرفی ندارم

خدا نکنه :|

oo ب اونجاش دقت نکرده بودم .. الان ینی تو وظیفتو اجرا میکنی ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 12
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
آگهی
(21-09-2014، 16:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 16:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 15:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیس ایز هالووین ،دیس ایز هالووین ،هالووین،هالووین>.<

خفه خون بگیر دیگه لعنتی>.<گوشم کر شد>.<

خز نکن دیگه:|

خز قیافته با این اهنگات>.<

داوشم بم میگه خلوچل>.<

اه -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(21-09-2014، 16:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=107537&pid=1868865#pid1868865

اینم از دُخترونه ^_^

مرضی لینکارو مستقیم کن صفه بالا نمیاد ولش کن خودم درست میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
شیوآ دنبال چی هستی .. ؟! خیالت راحت میشه اگه همه ی مارو از مدیریت خط بزنن .. ؟ ! اگه اینو میخوای به هدفت برسونمت که انقـدر اسکی نـری رو مـخِ من..

پروفایله من بوده.. چرا دعوآشو با این میکنی .. ؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، мoвιɴα т ، Brooklyn Baby
شیوا ویرایشش نکن مگه چی داره این خو عزیز من ؟ >_<

گوش بده بهش اینقد باحاله :V

تازه من باهاش مث اینا میرقصم :||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 12
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ~KiAηA~
هلن خانومو^.^
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=176671

ســپآس .-.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(21-09-2014، 16:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 16:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدامنو بکش bathtimeفرق سوئ استفاده با وظیفرو میدونی؟اگه نمیدونی من دیگه حرفی ندارم

خدا نکنه :|

oo ب اونجاش دقت نکرده بودم .. الان ینی تو وظیفتو اجرا میکنی ؟ ._.

نه مرض دارم وقتی دارید فش میدی و دعواهای خصوصیتونو میارید چتروم رد تایید میکنم وبن نمیکنم

وقتی تیکه میندازید وحرف بی ربط میزنید ویرایش میکنم بله بله
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
بلاخره تموم شد ^__^ :|
ای بابا ای بابا اپارات نزارید

پریا کسی بتو کاری نداره انقدر نخد نشو
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان