امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】

بچه ها لاین گروه دارید؟!Rolleyes
 سپاس شده توسط S H A Y A N ، ηἔ∂Δ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(22-09-2014، 2:49)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:46)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:40)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــبی ....

تــابســتون دیگــه برنمیگــردـه ...
نـــــــهp336

cry girl

(22-09-2014، 2:44)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب شد امضام؟ =)))

طاقت نداشتم هم این عکسو گذاشتم هم اون گربه هه رو ...

مسخرم خودتونین :|

اون گربـه هــارو دوس ندارمــ (..*)

بچه گربه دوست داری؟
منم بچه گربه دوست دارم..

کلا عاشق هرگربه ای هستم ^.^

چه ماده چه نر چه کوچیک چه بزرگ چه زشت چه زیبا 0__0

|:

گفتمــ دوس ندارمـــ

مــن از گــربه متنفــرمــ ^ـ^ و میترسمـــ .ــ.

(22-09-2014، 2:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــری cry girl

cry girl خـــــیلی بـــــــــده

فــردا شــب دیگـــه نمیتـــونیمــ بیدار بمـــــونیمــــ ...

(22-09-2014، 2:49)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:48)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:46)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:41)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._____. ..

-_____-

گوسفــنــد

._____.

بعععععععععع .. .-.

(..*) عــلفــ میخوی ؟؟

تاریخ مصرف و انقضاع داره .. ؟! (۰۰ )

نـــه .ــ.

بیارمــ بــرات ؟؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ηἔ∂Δ ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(22-09-2014، 2:50)shayan V نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:46)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه پسرا خیلی چرتن کلنSleepy

مرسی از جمع بندی کلی تونUndecidedDodgy
خواهش میکنم قابلی نداشتBig Grin

راستی من از خیلی وقت پیش عضو بودم رمزم یادم رف یه دونه ستاره درخشانم داشتم تازهcrying
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(22-09-2014، 2:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:49)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:46)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:40)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــبی ....

تــابســتون دیگــه برنمیگــردـه ...
نـــــــهp336

cry girl

(22-09-2014، 2:44)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب شد امضام؟ =)))

طاقت نداشتم هم این عکسو گذاشتم هم اون گربه هه رو ...

مسخرم خودتونین :|

اون گربـه هــارو دوس ندارمــ (..*)

بچه گربه دوست داری؟
منم بچه گربه دوست دارم..

کلا عاشق هرگربه ای هستم ^.^

چه ماده چه نر چه کوچیک چه بزرگ چه زشت چه زیبا 0__0

|:

گفتمــ دوس ندارمـــ

مــن از گــربه متنفــرمــ ^ـ^ و میترسمـــ .ــ.

(22-09-2014، 2:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــری cry girl

cry girl خـــــیلی بـــــــــده

فــردا شــب دیگـــه نمیتـــونیمــ بیدار بمـــــونیمــــ ...

(22-09-2014، 2:49)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:48)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:46)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:41)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_____-

گوسفــنــد

._____.

بعععععععععع .. .-.

(..*) عــلفــ میخوی ؟؟

تاریخ مصرف و انقضاع داره .. ؟! (۰۰ )

نـــه .ــ.

بیارمــ بــرات ؟؟

من علف با کیفیت میخوام -_-
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ηἔ∂Δ
cry girl

نمـیتونم بــــآور کـــنم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.esmfamil.ir/index.php?option=joingamesession&id=193450
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(22-09-2014، 2:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من علف با کیفیت میخوام -_-

نتــرس -__-

مــن بــه گوســفندمــ عــلفــ خوب میدمـــ .ـــ.
 سپاس شده توسط Mᴏʙɪɴᴀ ، ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ηἔ∂Δ
چه خبره خواب ندارید شماها
بدون اون همیشه پاییزه
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.esmfamil.ir/index.php?option=joingamesession&id=193450
 سپاس شده توسط S H A Y A N
(22-09-2014، 2:52)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:50)shayan V نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 2:46)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه پسرا خیلی چرتن کلنSleepy

مرسی از جمع بندی کلی تونUndecidedDodgy
خواهش میکنم قابلی نداشتBig Grin

راستی من از خیلی وقت پیش عضو بودم رمزم یادم رف یه دونه ستاره درخشانم داشتم تازهcrying
توچه طوری یه ستاره ی درخشان داشتی و نمی دونی که تا ارسالات 20 تا نشه نمی تونی پ.خ بفرستی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 134
دهنم چیز شد از بس نظر دادم خدااااااااا
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط S H A Y A N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان