22-09-2014، 3:44
بچه ها نوبت من شد خبرم کنید
|
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
بچه ها نوبت من شد خبرم کنید
سوال از این بهتر دیدین تا حالااااااااااااااااا؟
اصن دیدییییییییین؟ ![]() ![]() ![]()
22-09-2014، 3:45
افرین از اهنگ یاد بگیرید چقد زود گفت خوشمان امد-بچز نوبت من شد بیدارم کنیدzZzZ
22-09-2014، 3:46
پــری مــن خــودمو قــآنع کــردم ._.
مــآ تنـهآ نیستیم کــه بـآید بـریم مــدرسه تــــــآبستون مـآل خــیلیای دیــــگه تــموم شــدع بــآ نــآراحتی و داغــونی و گــریه بــرنمیگرده زنــدگی همیــنه اگــه روزآی بــد نبــآشن روزای خــوب مـزه نداره اگــه مــدرسه نــبود تآبــستون حــآل نمیداد زنــدگی خیلی اتفآق دآرع خیلی مثــلا عیــد.شــب چــله.تابســتون. خیلی مــدرسه هم یکــیشه هــرجور فــکر کــنی هــمون جــوری پیش میری فــکرای خــوب کــن بــه چیزآی خــوب مــدرسه فکـر کــن مثــلا مــن پــآرســآل بــعضی موقــع ها تــو کـلآس یــآ زنــگ تفریح بــآ دوستــآم انقــدر خندیدم که دل درد کــردم چــشم هــآرا بــآید شــست جــور دیگــر بــآید دید تــقدیم بــه همه ی بچــه هــآیی که از مــدرسه متنفــرن
22-09-2014، 3:47
نوشی باید مینوشتی
قابل اعتماد باشه-پولدار باشه-خوشکل باشه-راستگو باشه-مهربون باشه-پولدار باشه-دست دل باز باشه-ماشینش کم تر از مازاراتی نباشه-پولدار باشه- ![]()
22-09-2014، 3:47
(22-09-2014، 3:43)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس من کوشم ![]() نوشی ![]()
22-09-2014، 3:48
مــن خیــلی خــآطــره خــوب از تــآبستون دآرم خیــلی
تــآبستون 9 مــآه دیــگه میــآد مــنتظرش می مونــــــــــیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-09-2014، 3:48، توسط الگوم عمو تتل.)
زیبا بود
نوشی راستگو رو دوبار گفتی هههه
![]() مهناز بپرس =))
22-09-2014، 3:49
آرـه مــبی ...
ولی هــرســال تــابســتون کــه آخـــرش میرســـه ... یـــاد خــاطره هــا میوفتمــ ... یـــاد بیرون رفــتنــامــ با نفیســـه ... حــتی یــاد اینجــا ... یـــاد شــبایی کــه بیــدار میمونـــدمـــ ... مدرســه خوبـــه ... خوش میگذرـه ... امـــا ایــن تـــابســتون دیگــه برنمیگـــرده ... بایـــد خیلی صـــبر کنیمــ .... خیلی بــدـه کـــه انقــــــد سریــع میگــذرـه ...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|