امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】

(22-09-2014، 3:48)الگوم عمو تتل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبا بود
مــن ؟
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ηἔ∂Δ ، ըoφsիīkα
آگهی
مهناااااااااااااااااز دخترم خوابی؟
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ηἔ∂Δ
میدونستید میخوان تابستونو کم تر کنن

(22-09-2014، 3:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 3:48)الگوم عمو تتل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبا بود
مــن ؟
اره
بدون اون همیشه پاییزه
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ηἔ∂Δ
من اول از خدا میترسم بعد از جن و روح و شبححححححححBig GrinBig Grin

میگ میگ مهناز رفت :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 144
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، الگوم عمو تتل ، Mᴏʙɪɴᴀ
رویــا تو آخــراش اومــدی ... .ـــ. اینـــایی کــه گفتمــ مـــال اولــای تــابســتونــه ... کـــه خیلیــاشون دیگــه برنمیگــردن ....

رونــاکـــ ...

فرشـــته ...

بــازمــ بودن ... یــادمــ نمیــاد ...
 سپاس شده توسط الگوم عمو تتل ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
غلط کردنننننننننن این وزیر جدیده رو مخ منه ها این از این تابستون اونم پنج شنبه ها که ظاهرا میخان دوباره بزارن میگیرم میزنمشا
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
باشه اشکال نداره4fvf
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 144
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
مهــنــاز اسکولـانسی فعــال کــردـه -_-
 سپاس شده توسط Mᴏʙɪɴᴀ ، ηἔ∂Δ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
مــن دیــشب بــآ خــودم گــفتم دلــم میخواد تمــوم خــآطره هــآمو بــآ اشــکآم از ذهنــم پــآک کــنم

خیلـــــی گــریه کردمــ به یــآد خــآطره هــام

حــآلا هــروقت اومــدی لآیــن عکــس بیــرون رفــتنو خــوش گذرونــدنم بــآ دوستــآمو بــرات بــفرستم

اگــه بآ خــودت ســخت بگیری مــدرسه دیــر میگذره
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ ، ըoφsիīkα ، الگوم عمو تتل ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
اهنگ یعنی خیلی ایول
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان