امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】

(22-09-2014، 13:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !

برادر امضای کوفتی را عوض کنیم؟-__-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(22-09-2014، 13:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا با ماست سوگند هم قشنگ بود :|

(22-09-2014، 13:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه داغونن :|

پوفف .. !

خُدافس !

اینا همه نشون دهنده اینه که ماه مهر نزدیک اصد :|||

نه فک نکنم D:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(22-09-2014، 13:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا همشــون قشــنگــن ((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اگه عکس آواتار در حدی است که اگر در موضوع بود باید موضوع بسته می شد بزارید باشه..
ولی اگر عکس آواتار در حدی است که اگر در موضوع بود باید موضوع حذف می شود، نیاز است آواتار حذف و تذکر داده شود.

کسی میدونه صابر چی میگه ؟ :|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSejH-6FLYP02d9UeGtQnEC2qP4M2pmTB4M3tJInIBwIKfk8F0WQ
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 200
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason ، ըoφsիīkα
ای وای |:

مـن چقـد اسکول شدمــ |:

هی جلو مامانمـ سوتی میدمــ |: اون میخــندــه
(22-09-2014، 13:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 13:43)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 13:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باید برم خرید خوش باشیدبدرودbathtimeike

شیوا من چیکار کنم مدیرم میکنین؟Undecided

درخواست بده الساعه مدیر میکنن ..

اینجا کسی نمیخواد مدیر شه

اوا اشتباه گفتن نویسنده منظورم بود
صنـدوقَـمو پیـامامـو بـَستــم ..

دیگـه مـآ رفتیـم گـآیز .. آی لاو آل آفـ یو سـو مـآچ *^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 200
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby
(22-09-2014، 13:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 13:43)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 13:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِوا اشتباه گفتن نویسنده منظورم بود

اِوا اشتباه گفتم نویسنده منظورم بود
(22-09-2014، 13:50)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خدایی ..

(22-09-2014، 13:50)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خدایی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 200
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان