امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

شما به دعواتون برسین (..) ..

مهرزاد تُ بیا جلو -_-

(-_-)------------------O

میزنم شتکت میکنمممم >>ـــــــــ<<

اسم بچه ی منو مسخره میکنی >>.<< ؟

(-_-)----=
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتگوی آزاد [209] 2 7
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(26-09-2014، 16:12)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم:|
اینجا چه خبره؟!
ایتنجا دعوا شده

بکش بکش

یه وصضعی
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-09-2014، 16:14)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما به دعواتون برسین (..) ..

مهرزاد تُ بیا جلو -_-

(-_-)------------------O

میزنم شتکت میکنمممم >>ـــــــــ<<

اسم بچه ی منو مسخره میکنی >>.<< ؟

(-_-)----=

^_^

بزنش .. بزنش ^_^
:| ..
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(26-09-2014، 16:13)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتره این بحثم همینجا تموم شه !

خدافض !

من خودم خیلی وقته تموم کردم .. بحثام لااقل بزارید ادامه داشته باشه ..

پ.خ ـام بازکردم .. بیا .. میخوام ی چیزی بگم بعد .. دیگه مزاحمت نمیشم ..

(26-09-2014، 16:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی دخدره خر >_<
منو ببیــن .. >_< کی بود اون موقه که هی عین مـُنگـُـلـآ میخوآسدی بن شی بـآهـآت حرف میزد نری .. !؟ >_- هـآن .. ؟! >_-

الـآنم که میـآم بـآهـآش درد و دل کنم نمیـآد .. :|
اصن نیـآ (-ـ-)

تُ منو نمیشناحتی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتگوی آزاد [209] 2 7
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆
نه لگده :|

مـُشته دیگه >>ــــ<<

برم واست کــُلت کمری بیارم :| ؟!

-_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆
(26-09-2014، 16:15)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه لگده :|

مـُشته دیگه >>ــــ<<

برم واست کــُلت کمری بیارم :| ؟!

-_-
یه سوال

کلت کمری چیه

این سوال مدت هاست مخ منو در گیر کرده
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-09-2014، 16:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 16:13)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتره این بحثم همینجا تموم شه !

خدافض !

من خودم خیلی وقته تموم کردم .. بحثام لااقل بزارید ادامه داشته باشه ..

پ.خ ـام بازکردم .. بیا .. میخوام ی چیزی بگم بعد .. دیگه مزاحمت نمیشم ..

(26-09-2014، 16:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی دخدره خر >_<
منو ببیــن .. >_< کی بود اون موقه که هی عین مـُنگـُـلـآ میخوآسدی بن شی بـآهـآت حرف میزد نری .. !؟ >_- هـآن .. ؟! >_-

الـآنم که میـآم بـآهـآش درد و دل کنم نمیـآد .. :|
اصن نیـآ (-ـ-)

تُ منو نمیشناحتی ..

نمی خوآستمم بشنـآسمت :/
چون همش دآشدی گلــه می کردی .. :|
(26-09-2014، 16:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 16:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو باباش معتاده.مامانش هر.ست.داداشش دختر بازه.خواهرش معلوله.ولی هنوز داره زندگی میکنه و هر دقیقه هم شکر میکنه که سالمه.بعد حالا دختر خانوم به خاطره این که دوستاش گفتن بالا چشمت ابرویه میخواد بمیره و از زندگی خسته شده:|

ن بابا دار ن مامان ..

داداش هم ندارم .. آبجیام هم وجود ندارن ..

منم دارم زندگی میکنم ..

تو هم مسخره کن .. چون چیزی از من نمیدونی ..

با حرفایی ک اینجا زدم .. ی چیز دیگه برداشت نکُنید ..

منم خواهر ندارم.واسه ی داداشم هم یک باره اضافم.با بابام هم 4 ماهه حتی سلام علیک هم نکردم.با بهترین دوستای پارسالم هم قطع رابطه کردم.برم خودمو بکشم یعنی؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
چه فاز بدیگــفــتگوی آزاد [209] 2 7
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، saba 3
دید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
saba 3 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^MôBįŇą^ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
{{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} ، 5 کاربر پنهان، 1 مهمان

افراد املایننننننننننننن
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان