امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

(26-09-2014، 16:33)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز نمیکنم .. بزار یبارم بسته باشه .. بلکه یه هفته از اینجا بودنم بدون ضایع شدنو دعوا باشه ..

شما اگه میخواستی منو به عنوان دوست حساب کنی حرفمو باور میکردی .. همینجا ..

شُما هم اگه مَنو ب عنوان دوست خودت حساب میکردی اینطوری باهام رفتار نمیکردی ..

تُ ازمن بیشتر میدونی .. از اخلاقم . از اتفاقایی ک برام افتاده .. من ی آدم عُقده ای ـام ..

من کسی ـام ک با همه دعوا میکُنه .. من زود قضاوت میکُنم .. ولی خُ میدونی ؟ ..

همه این حرفا از ی جا شُروع شُده .. از وقتی ک دیدم تو پ.خ ی بنده خُدایی یکی بهش در مورد من گُفته و اونم گُفته بود آیسان فک میکُنه کیه و همش میره تو فاز غم و خودشو بدبخت نشون میده و با همه لاس میزنه ..

خیلی سعی کردم خودمو ی جور دیگه نشون بدم برا همه .. منم معذرت میخوام .. اگه واقعن همچین شخصیتی دارم !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتگوی آزاد [209] 2 15
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
خخخخخخگــفــتگوی آزاد [209] 2 15
گــفــتگوی آزاد [209] 2 15
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آها آفرین (:

پررو باباته آغا علی!

وَختی جنبه نداری لزومی نداره تشریف بیاری این جا

کلتُ نمیارم مهرزاد -_-

پشیمون شدم |: ..!

جانم مهی؟..
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(26-09-2014، 16:37)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+مهرزاد یادم رَف خصوصیتو ج بدم -_-*..

-_- ..

فک کردم من جواب ندادم :| ..

میخواستم برم جواب بدم :V
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، _PαяαиÐ_
(26-09-2014، 16:33)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میخواد بمیره؟!گــفــتگوی آزاد [209] 2 15

من -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سلام لعنتیا ! (.. )
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، _PαяαиÐ_ ، ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆
نه مهرزاد من جواب ندادم..!

بعدا میدم الان حسش نی ..

خدافظ (:
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆
مهرزاد جوانماریاییگــفــتگوی آزاد [209] 2 15
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-09-2014، 16:39)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها آفرین (:

پررو باباته آغا علی!

وَختی جنبه نداری لزومی نداره تشریف بیاری این جا

کلتُ نمیارم مهرزاد -_-

پشیمون شدم |: ..!

جانم مهی؟..

اینقــد دیر گفدی یـآدم رف :| -.-
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(26-09-2014، 16:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 16:33)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز نمیکنم .. بزار یبارم بسته باشه .. بلکه یه هفته از اینجا بودنم بدون ضایع شدنو دعوا باشه ..

شما اگه میخواستی منو به عنوان دوست حساب کنی حرفمو باور میکردی .. همینجا ..

شُما هم اگه مَنو ب عنوان دوست خودت حساب میکردی اینطوری باهام رفتار نمیکردی ..

تُ ازمن بیشتر میدونی .. از اخلاقم . از اتفاقایی ک برام افتاده .. من ی آدم عُقده ای ـام ..

من کسی ـام ک با همه دعوا میکُنه .. من زود قضاوت میکُنم .. ولی خُ میدونی ؟ ..

همه این حرفا از ی جا شُروع شُده .. از وقتی ک دیدم تو پ.خ ی بنده خُدایی یکی بهش در مورد من گُفته و اونم گُفته بود آیسان فک میکُنه کیه و همش میره تو فاز غم و خودشو بدبخت نشون میده و با همه لاس میزنه ..

خیلی سعی کردم خودمو ی جور دیگه نشون بدم برا همه .. منم معذرت میخوام .. اگه واقعن همچین شخصیتی دارم !

تو خودت چجوری رفتار کردی ؟!

واقعا میتونی بری چند صفحه قبلو بخونی (: ؟

آیسان .. هر اخلاقی که داری .. فک نکنم خوب باشه که منو مقصر بدونی .. همیشه بخوای همه چیو تقصیر من بندازی ..

فک کنم شخصیت ما باهم جو در نمیاد .. پس بهتر یکیمون ایجا باشیم هر دفعه ..

خُب ایندفعه من میرم که راحت باشی (:

فعلا همگی !
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان