امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

(26-09-2014، 17:10)استیودنت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیرازیمConfusedConfusedConfusedConfused

خوش به حالت (:
آگهی
(26-09-2014، 17:10)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:05)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن دفـعه تــو یـا تینـا محـرومـ میشین :|
بعضیا واقعا دیگه دارن پاشونو از حدشون دراز میکنن :| مثه همون سروش :| 

همش حرفایه سیاسی میزنه :| پستاش تو فرهنگی هم سیاسین! ..

منم بودم محروم میشدم (: 

هر انجمنی قانونی داره..! پس باید رعایت شن .. 

__

+ هرروز میاد یه پست میزاره تو فرهنگی .. بعد اومده تو درخواست نویسندگی ، درخواست داده |:

من هرروز پنجا شصتا پست میدم .. اونوقت اون .. :| هع |:

-_-

خـــب بــابــا ... |:

بیخیــال ... مهمــ نیســت ... تمــومــ میشــه محــرومـیتشــون ...

خــوبی ؟؟ :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(26-09-2014، 17:10)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:05)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:01)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

سلامـــ ...

عه._.سلام

خــوبی ؟؟ (:
خخخ:}
عیی نداره منو در نیارا.__.
خوفم^_^
چه خبرا تو خوبی؟؟(:

(:

ن بــابـــا ... |: برا چــی درارمــ

^ـ^ خوبمـــ

فــردا امتحـــان ریــاضی دارمـــ |:

چ خــبر (: ؟

هــر دفـه میرمــ تو پروفــایلــت اسمــ یکی هســت تو آخـرین بــازدیــد هــا |:

جلل خــالــق ... :|
اما کسایی که توی قبل از اون یارو بودن فرق کردن:|
کلا نمیدونم چرا تو پروفایل من مسابقه میزاره:|
              گــفــتگوی آزاد [209] 2 21

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(26-09-2014، 17:11)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی جریانه محمد قریب چیه ؟ /:

من چمیدونم:/
(26-09-2014، 17:12)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:10)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه._.سلام

خــوبی ؟؟ (:
خوفم^_^
چه خبرا تو خوبی؟؟(:

(:

^ـ^ خوبمـــ

فهــمیدی کـیو میگمــ :V

حــالا نـاراحــتی یـا خوشـحــال ؟؟؟ |:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
Rap God .. !

فلن !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Dead Silence
نقل قول: اصن 100 تا تاپیک بزن (:

ملاک فقط تعداد تاپیک نی .. کیفیت هم مهمه ! 

ن اینکه دو تا موضوع ببینی بری پش سر هم بزنی !
حداقلش اینه که من از منبع کپی میکنم و پست میدم .. 

ولی اون همه ی نوشته هاش از خودشه ! اخه بچه جان .. تو از سیاست چه میفهمی تو سنه 15 , 16 سالگی ؟ 

ننت رئیس جمهور بود یا بابات ؟ (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(26-09-2014، 17:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:11)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی جریانه محمد قریب چیه ؟ /:

من چمیدونم:/

شخص اصلیه اون فیلمه نی؟؟
(26-09-2014، 17:14)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 17:12)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــوبی ؟؟ (:
خوفم^_^
چه خبرا تو خوبی؟؟(:

(:

^ـ^ خوبمـــ

فهــمیدی کـیو میگمــ :V

حــالا نـاراحــتی یـا خوشـحــال ؟؟؟ |:

اره:}
ولی حالا یه بار بگو دقیق که من اشتباه ج ندم:| ممکنه الان من فک کنم تو یه نفر دیه رو میگی:|

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، *نیوشا*14

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان