امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

ویدیو Chang your life ایگی خیلی توپه 0.0

حال کردم با ویدیوش -_-
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، M ATIN ، آرامش
آگهی
(26-09-2014، 21:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:03)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 20:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا جان آروم باش :|

واااااااای >ــ<

نمیتونمـــ cry girl

خیلی احمــقمــ ... خیلی بی عقلمــ ... !

وا :|

بیخیال بابا :V

_ _ _ _ _

شیطونه میگه دهنشو آسفالت کنم -_-

هوفف :|

لامصب این شیطونه به منو تو یه چیز میگه :|

عجب :| .. !

آخه نمیفهمه از اون جهنم چی میاد بیرون ..

حرفشو ی مزه نمیکنه -_-

بیخی باو (:

چه سخت میگیری بِش بچه (:

من میگم با پاستیل خرسی حل میشه .. |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، M ATIN ، آرامش ، ըoφsիīkα
(26-09-2014، 21:07)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:06)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه .. !

چرا بآید باشم .. ؟!

سرسنگینی .-.

آخه جواب اون پیآمرو که بهت اظهار علاقه کردمو ندادی..! ×_×
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، M ATIN ، Wєιяɗ
(26-09-2014، 21:09)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:07)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:06)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه .. !

چرا بآید باشم .. ؟!

سرسنگینی .-.

آخه جواب اون پیآمرو که بهت اظهار علاقه کردمو ندادی..! ×_×

اعصابم داغونه یکم ..

فردا میام حرف میزنیم باشه .. ؟!
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط آرامش ، Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، M ATIN ، ღSηow Princessღ
(26-09-2014، 21:08)استیودنت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:04)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:01)استیودنت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دخترا متنفرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​ممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

ببــند |:
هههههههه اخیه حقته پسره ایوال بهشExclamation

نخـــور سگــ *نـه :||||||||||

پســره خره کیــه ||:

یکی اینُ بــن کــنه من یهــو خودمـ بن میشمـ :|

(26-09-2014، 21:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:07)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:03)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 20:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا جان آروم باش :|

واااااااای >ــ<

نمیتونمـــ cry girl

_ _ _ _ _

خــیلی بی شخــصیتــی |:

V:

با تو نیستم گلم ..

ببین خط کشیدم حرفمو جدا کردم :|

اونی ک میگه از دخترا متنفره -_-

فهمــیدمــ |:

همـ نظرمـ باهــات (:

گفـــتی بیخــیـال |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Wєιяɗ ، M ATIN
(26-09-2014، 21:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااااای >ــ<

نمیتونمـــ cry girl

_ _ _ _ _

حرفشو ی مزه نمیکنه -_-

بیخی باو (:

چه سخت میگیری بِش بچه (:

معلوم نی 12 سالشه 13 سالشه :|

الان تو مخاطبت کیه ؟ .-.
 سپاس شده توسط M ATIN ، ըoφsիīkα
پستهای جدید پیشرو رو دیدید؟
از ترس مجاز هی داره **شر می گه بیچاره بدبجور مجاز مغز همه رو مشغول کرده مخصوصا پیشرو / دیو / ابلیس از ترس ری*ن
 سپاس شده توسط آرامش
اوه ..

عجب اهنگی .. معرکه بود !
 سپاس شده توسط M ATIN ، ըoφsիīkα ، CTG ، آرامش
(26-09-2014، 21:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_ _ _ _ _

حرفشو ی مزه نمیکنه -_-

بیخی باو (:

چه سخت میگیری بِش بچه (:

معلوم نی 12 سالشه 13 سالشه :|

الان تو مخاطبت کیه ؟ .-.

همونی که از دخترا متنفره :|
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط M ATIN ، ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby ، آرامش
هوعی... Lam..داری دیگه زیاده روی میکنی.. ادامه بدی اخطار میگیری.. !

مهتابی.. اشکال نداره.. هر وخ خوب شدی جواب بده *_*

حواست باشه بازم فوش داد.. چه سانسور چه غیره سانسور اخطار بده بهش..

بــآی.. !
 سپاس شده توسط آرامش ، M ATIN ، Wєιяɗ ، CTG ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان