امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

خدافس (-_- )
 سپاس شده توسط آرامش ، Brooklyn Baby
آگهی
(26-09-2014، 21:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سگ سه سر تو بازی اویل هست باید بکشمش -_-

جیغغ >_<

اویل چند ؟ :|

_________

ستاره بحرف خانومی .-.

فک کنم 2 -__-
روش شماره نزده …!
من فقط بازی میکنم -_-

چی ؟ :|||||||

2 ک خیلی بی کیفیته >_<

برو چهارشو بازی کن .. حالشو ببر !

البته شیششم عالیه ^__________^

جاست لئون -_-* 3>

والبته ادا :| !

کلیر هم خوبه ((=

از یک شروع کردم !!!

الان اویل یک … هری پاتر یک … مکس پین یک رو دارم بازی میکنم ^__^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(26-09-2014، 21:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی نمیدونم پروفش کوجاس :| .. !
پ کجاس ؟
(26-09-2014، 21:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلی بابای منه؟/:

چی ؟! :|
:|

کیانا دخترمونه /:

مهنازم نومون ^_^ (: :|

(26-09-2014، 21:34)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hello good girl:498:
no , no ! i'm bad girl /:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Jack Daniel'ѕ
(26-09-2014، 21:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سگ سه سر تو بازی اویل هست باید بکشمش -_-

جیغغ >_<

اویل چند ؟ :|

_________

ستاره بحرف خانومی .-.

فک کنم 2 -__-
روش شماره نزده …!
من فقط بازی میکنم -_-

چی ؟ :|||||||

2 ک خیلی بی کیفیته >_<

برو چهارشو بازی کن .. حالشو ببر !

البته شیششم عالیه ^__________^

جاست لئون -_-* 3>

والبته ادا :| !

کلیر هم خوبه ((=

از یک شروع کردم !!!

الان اویل یک … هری پاتر یک … مکس پین یک رو دارم بازی میکنم ^__^

یک قرن عقبی پسرم .. :|

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

رزی همین الان توی گُفتگو دیه >_<

گُف از دخترا متنفرممممممممممم :|

اونو میگم ..
 سپاس شده توسط Mason ، Dead Silence ، Jack Daniel'ѕ
(26-09-2014، 21:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بابامی/:

تینا بت نگف؟/:
dar jaryan nis dokhtarami /:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
(26-09-2014، 21:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 21:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلی بابای منه؟/:

تو بابامی/:

تینا بت نگف؟/:

نه نگف -_-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dead Silence
خب پس در جریان باش قلی..

من بچتم...مهناز نوته...امیرحسین هم دومادته..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، Dead Silence
(26-09-2014، 21:37)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلی بابای منه؟/:

کیانا دخترمونه /:

مهنازم نومون ^_^ (: :|

(26-09-2014، 21:34)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hello good girl:498:
no , no ! i'm bad girl /:
Okay
You are abad girl

Nice too meet you
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(26-09-2014، 21:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی همین الان توی  گُفتگو دیه >_<

گُف از دخترا متنفرممممممممممم :|

اونو میگم ..
ب درک ..

انگار دخترا کشته مرده شَن .. برو شیرتو بخور جوجه ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان