امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

سلام...

واي نميشه تغيير نام كاربريو ويرايش كني>_<

من اسمم hرو نزاشتم...

حالا چي كار كنم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
|: من بزرگتــرمــ

از ننممــ بزرگترمــ |:

هپــی فامیلــی ^ـ^

خـــدافـــظـ (:

خوب بخوابــیـــد ^ـ^

مدرســـه خوش بگذرـه |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، Dead Silence
(26-09-2014، 22:18)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بروبچHeart

کسی هس حرف بزنیم؟؟؟اگه فقط سپاس بدید که نمیفهمم!!!!vahidrk:bighug::bighug::bighug:

سلاممممم
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
(26-09-2014، 22:15)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرتنها (حامد ) هم عموی شماست :|

پس منم زن عمو استم ^_____^

بشین سرجات

بیخودی خودتو بهش نچسبون
زن حامد یکی دیگس
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ըoφsիīkα
(26-09-2014، 22:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا!مامان!

من میخوام مجرد باشم>.<

تو خونه قر بدم ،از بابام پنج تومن بگیرم،برم پسر بازی>.<

بری کجا ؟ o_O

ازونا بازی..هیچ جا/:

نمیشه -_-

چیرا؟/:

ارامش چیز نخورا!حوصله ندارم وگرنه مثه خیلیای دیگه دهنتو ...!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
(26-09-2014، 22:20)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

واي نميشه تغيير نام كاربريو ويرايش كني>_<

من اسمم hرو نزاشتم...

حالا چي كار كنم

مُستقیم ب صابر پ.خ بده !

رُزی رُزی رُزی رُزی .. ؟ >_<

گوشِتو بیار میخوام ی چی بهت بگم (..*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتگوی آزاد [209] 2 70
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، eɴιɢмαтιc
(26-09-2014، 22:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 22:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا!مامان!

من میخوام مجرد باشم>.<

تو خونه قر بدم ،از بابام پنج تومن بگیرم،برم پسر بازی>.<

بری کجا ؟ o_O

ازونا بازی..هیچ جا/:

نمیشه -_-

چیرا؟/:

ارامش چیز نخورا!حوصله ندارم وگرنه مثه خیلیای دیگه دهنتو ...!

نمیشه دیگه :|
میگه چرا ؟

بزارم بری ازونا بازی ؟ :-\
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
جوابمو ميده يني....!

من از صابر ميترسم>.<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *نیوشا*14
شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از استیودنت با موضوع عشقم

این بود که از دخترا متنفر بود -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتگوی آزاد [209] 2 70
(26-09-2014، 22:24)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابمو ميده يني....!

من از صابر ميترسم>.<

آره میده !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتگوی آزاد [209] 2 70

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان