امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتگوی آزاد [209] 2

(29-09-2014، 18:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شبیه مامان من :|

آرزو ب دل موندم من ی روز نرم مدرسه :|

خخخ :|

امتحان :|

ههه :|

هاهاهاها :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(29-09-2014، 18:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:29)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:24)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستمو گچشو رفتم الان باز کردم 10روز زودتر دارم از درد میمرم

الهی بمیرمcrying

این تلافی اینکه دوستمو بی مورد بن کردی!:cool:

کی؟تو خودت هانیه ای Angel

شیوا ..

ایول داری دختر :||||||

عزیزم من اینجا پشه پر بزنه میدونم ماله کیه تازه ایپیشم نداشتمAngel
(29-09-2014، 18:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا؟

(29-09-2014، 18:24)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:14)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه شیوا؟

نمیدونی من دکترم؟
میدادی من برات با دست باز میکردم._.*
نه این متخصص ارتوپد میخواست وگرنه کله خانواده دکترن الانم خودم دکتر بازیم گل کرد گفتم مشکلی نداره و اینا دکتره قبول کرد باز کنه بامسئولیت خودم

(29-09-2014، 18:35)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 18:29)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی بمیرمcrying

این تلافی اینکه دوستمو بی مورد بن کردی!:cool:

کی؟تو خودت هانیه ای Angel

ای خاک تو گورم:4fv:
فهمیدی؟:4chs:

میشه این دفه رو ببخشی؟elec
اوهوم اره

واااااااای دارم بال در میارمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتگوی آزاد [209] 2 177
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(29-09-2014، 18:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی؟تو خودت هانیه ایAngel

منم میدونستم .. !
باریکلا چرا نگفتید؟DodgyBig Grin
(29-09-2014، 18:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من دکتر متخصصم شیوا._.*
با یه حرکت کل گچوبه همراه دستت ،میکندم/:
اهان فدات خانو.می اصن یوعضی
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
مامانم میگه..همسن من بود..چن تا پسر بش تیکه انداختن...شبش از استرس مریض شد،تب کرد/:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
بگو مرگ بر آمریکا .. مرگ بر آمریکا .. بگو مرگ بر امتحان .. مرگ بر شعر حفظ کردن مرگ بر دیالوگ حفظ کردن ..

بمیرن من راحت شم از دستشون بگو آمین | cry girl | .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتگوی آزاد [209] 2 177
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
(29-09-2014، 18:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این امروز نتونسته بره سره قرارش حالش بده! ._____.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mïņ̃†êR
خدافس -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، ~KiAηA~
(29-09-2014، 18:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو مرگ بر آمریکا .. مرگ بر آمریکا .. بگو مرگ بر امتحان .. مرگ بر شعر حفظ کردن مرگ بر دیالوگ حفظ کردن ..

بمیرن من راحت شم از دستشون بگو آمین | cry girl | .. !

bathtime
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(29-09-2014، 18:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باریکلا چرا نگفتید؟DodgyBig Grin

کاری نکرده بود ک تحدیدش کُنم بگم لوت میدم .. من میدونم کی :|

مث اون سینا و اشکان و امیرحُسین اینا نبود دختر خوبی بود :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتگوی آزاد [209] 2 177
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(29-09-2014، 18:47)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این امروز نتونسته بره سره قرارش حالش بده! ._____.

رفتم._.*به زور._.*
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان