امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

احکام رقصیدن

(02-10-2014، 12:51)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:16)*ساراخوشگله* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والـآ رقص حــرام نیس
اینـآ همش مضخرفـه
خدانگفته شـادی حرامهUndecided

خدا مشکلی با شادی نداره.مشکل رقصه. شما ب شادی، رقص میگین
Wink
نه میگیم غم...!!!!!!!!!!! هع... انقدر همه چیو پیچیدش نکنین الکی براش داستان درست نکنین هر کس عقیده ای داره و دوست داره برقصه وظیفه ما احترام گذاشتن به عقیده اون فرده مورده نظره شما دوست نداری برقصی من به عقیدت احترام کامل میزارم و از شما هم انتظار دارم به عقیده من که رقصه احترام بزارید با تشکر ^____^
احکام رقصیدن 2
آگهی
من مشکلی ندارم.اما شما و بقیه احترام نذاشتین و توهین کردین.وگرن هرکی تو گور خودش میخابه آرمین جان.من میخام جواب توهین هاتونو محترمانه بدم عزیزم.Heart

اینا پستای خودتونه:
"حرف آقا آرمین: همش چرت و بی منطقه
حرف خانم سارا خوشکله: اینـآ همش مضخرفـه
آقا آرمین: هع... ای باوووااا بقیه دنیا که میرقصن همشون یه راست به جهنم میپیوندند

°___-

این بحث بی فایدس"

شما توهین کردین حالا یا من؟

Wink[/quote]
نه میگیم غم...!!!!!!!!!!! هع... انقدر همه چیو پیچیدش نکنین الکی براش داستان درست نکنین هر کس عقیده ای داره و دوست داره برقصه وظیفه ما احترام گذاشتن به عقیده اون فرده مورده نظره شما دوست نداری برقصی من به عقیدت احترام کامل میزارم و از شما هم انتظار دارم به عقیده من که رقصه احترام بزارید با تشکر ^____^
[/quote]

اگه همه شادی های شما یعنی رقصیدن ،مشکل از شماس.
درضمن بهتره اگه بحثیو کلید میزنین،تا آخرش بیاین/ماس مالیش نکنیم.بحثم عوض نکنین.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
 سپاس شده توسط mahru
دُوستـان اِسپِم نَدیـد...!
(02-10-2014، 14:13)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مشکلی ندارم.اما شما و بقیه احترام نذاشتین و توهین کردین.وگرن هرکی تو گور خودش میخابه آرمین جان.من میخام جواب توهین هاتونو محترمانه بدم عزیزم.Heart

اینا پستای خودتونه:
"حرف آقا آرمین: همش چرت و بی منطقه
حرف خانم سارا خوشکله: اینـآ همش مضخرفـه
آقا آرمین: هع... ای باوووااا بقیه دنیا که میرقصن همشون یه راست به جهنم میپیوندند

°___-

این بحث بی فایدس"

شما توهین کردین حالا یا من؟

Wink
[/quote]

درضمن بهتره اگه بحثیو کلید میزنین،تا آخرش بیاین/ماس مالیش نکنیم.بحثم عوض نکنین.
[/quote]

عزیز من شما این موضوع و گذاشتید در واقع دارید میگید اونایی که میرقصن ادمای درستی نیستن خب شما هم یه جور توهین کردی منم مجبور شدم اینجوری بگم

چون این بحث اخرش هیچیه میگم این بحث بی فایدس ما اگه ادامه بدیم وقت خودمون و تلف کردیم 

بفرما الان خود شما گفتی مشکل از شماس که رقصو شادی میدونید خب این توهینه دیگه 

ادم تو گور بره اما زیر بار حرفه زور نره اینو یادت باشه دوست عزیز
احکام رقصیدن 2
من از شما تعریف شادی رو خواستم.بم میگی رقص.!!!
درضمن من از این مطالب نمیذارم.اما اون کسیم ک گذاشته نظر مراجع دینو گذاشته.
هیچکدوم حرفای خودش نیس.توهینم نکرده.شما ناراحتی،نخون. اگرم میخای جواب اون نظرات رو بدی،جواب بده.توهین نکن.شما خوشت میاد ی چیزی بگی ک براش کلی تلاش کردی و اطمینان ب درست بودنش داری،بعد یکی از راه برسه بگه غیرمنطقیه؟هااااا؟
ایشون لطف کردن ی مسعله دینی رو گذاشتن.مث بعضیا تحلیل شخصیشونو ابراز نکردن.انقدرهم جای بحث نداره دیگه.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2014، 16:16)*ساراخوشگله* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والـآ رقص حــرام نیس
اینـآ همش مضخرفـه
خدانگفته شـادی حرامهUndecided

مگی شادی فقط رقصه ؟! :| -.-

رقص واسه پسر نامحرم حرامه ((:

ولی ما تو عروسی میرقصیم *._.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ALI REZA J
(02-10-2014، 18:26)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از شما تعریف شادی رو خواستم.بم میگی رقص.!!!
درضمن من از این مطالب نمیذارم.اما اون کسیم ک گذاشته نظر مراجع دینو گذاشته.
هیچکدوم حرفای خودش نیس.توهینم نکرده.شما ناراحتی،نخون. اگرم میخای جواب اون نظرات رو بدی،جواب بده.توهین نکن.شما خوشت میاد ی چیزی بگی ک براش کلی تلاش کردی و اطمینان ب درست بودنش داری،بعد یکی از راه برسه بگه غیرمنطقیه؟هااااا؟
ایشون لطف کردن ی مسعله دینی رو گذاشتن.مث بعضیا تحلیل شخصیشونو ابراز نکردن.انقدرهم جای بحث نداره دیگه.

عزیز من رقص یکی از هزاران ابعاد یا میلیون ها بعد شادیه همش اینو میگی منم جوابتو دادم که نگی جواب نداره

من اون مطلبی که شما تو صفحات قبل گذاشتی و گفتم نه نویسنده موضوع و...!!!

من نظرمو بیان کردم که همش بی منطقه چون عقیده خودمه و شما میگی همش درست بر پایه منطقه شما میتونستی جواب منو ندی کسی زورت نکرد چون نویسنده اجازه نظر دادن به ما داده نظر دادنم یعنی این که عقیده خودتو درباره ی مساله ای بیان کنی نه این که بحث کنی چون اگه بخوایم بحث کنیم یک معقوله جدایی رو به خودش اختصاص میده اینجا گفته نظر بده نگفته که بحث کن پس نگو توهین کردی شدید ^____^
احکام رقصیدن 2
نظرات باید طوری باشه ک ب طرف مقابل بی احترامی نشه.شما نظرتون بی احترامی بود.میتونستی بگی قبول ندارم.ن بی منطقه.

عزیز من مثلا فرض کن یه نفر تو یه جمع یه مساله علمیو مطرح میکنه دو سه نفر اون وسط میگن من میگم بی منطقه این بی احترامی از نظر شما ؟!؟!؟!؟! واقعا دیگه نمیدونم چی بگم با گفتن این حرفتون دیگه دارید بهونه میارید شدید
احکام رقصیدن 2
چرا حرفاتونو سانسور میکنید؟ چرت کلمه مودبانس؟
بعدشم وقتی اون یاروها حرفشونو همینطوری بزنن رو هوا،بتون بر نمیخوره.سعی نمیکنید جوابشونو بدید ک این قضیه ب فکر کس دیگه ای نیفته.؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان