امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

ج سلآمم چی شد؟

بی ادبآ...

ی تبریکی ی چیزی/:
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 7

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 7
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، mahdi0191 ، ըoφsիīkα
آگهی
(26-10-2014، 19:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی هعیییی یکی رُ هم نداریمـ پاشِ باهامون بیاد بریمـ جاهای خوب خوب عکس بگیریمـ -____-

این دوستامُ میبینمـ از عکسایی کِ گرفتن وگُذاشتن تُ اینیستا .. حصرت میخورم :|
بیا با من بریم:V
(:

سلام رها صورتی(:
 سپاس شده توسط ✘dead~G!ฯГ✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، hanie directioner
(26-10-2014، 19:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

بریم بریمـ ._.

اگه هانیه مُنشیه پَ مَن چیکارمـ ؟ (..)

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 7
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، hanie directioner
مــبـارکــ آوا (:

(26-10-2014، 19:05)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 18:59)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 18:58)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 18:54)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـروفــمــُ خیلی دوسـ دارمــ .. .-.

هووووف /:

خــدافظــ .. (:

اُووووو
آواتارشو :|
خجالت نمیکشی؟

مــن منظـورمــ بیومـ بــود |:

نــَـ |:

(:

منم کلا گفتم :|
دست گذاشتی رو نقطه ضعفه پسرآ
:v

-____-

تــو چقــد مغــزت کجـــِ |:
 سپاس شده توسط mahdi0191
(26-10-2014، 19:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رها صورتی(:
سلآم(:

خوبی عآیآ؟
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 7

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 7
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(26-10-2014، 19:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

بریم بریمـ ._.

اگه هانیه مُنشیه پَ مَن چیکارمـ ؟ (..)

:|
این عکسا رو زیاد توجه نکن ایسان..
عمار ویلسون و سامی رو یادته|؟اینقد عکس گذاشتن چشم خوردن:V
بعد اوضاشون شد این..
ما عکسم بگیریم تو جامعه مجازی پخش نمیکنیم..

تو همسر منی.__.همسر دکتر3>

اواتار نوشیکا:>
 سپاس شده توسط mahdi0191 ، ըoφsիīkα ، hanie directioner ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-10-2014، 19:11)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــبـارکــ آوا (:

(26-10-2014، 19:05)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 18:59)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 18:58)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 18:54)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـروفــمــُ خیلی دوسـ دارمــ .. .-.

هووووف /:

خــدافظــ .. (:

اُووووو
آواتارشو :|
خجالت نمیکشی؟

مــن منظـورمــ بیومـ بــود |:

نــَـ |:

(:

منم کلا گفتم :|
دست گذاشتی رو نقطه ضعفه پسرآ
:v

-____-

تــو چقــد مغــزت کجـــِ |:

._.
کجش کردن :/
امان از دوستایه نایاب : |
چه خبر؟
بچه ها خوبن؟

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ըoφsիīkα
(26-10-2014، 19:13)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رها صورتی(:
سلآم(:

خوبی عآیآ؟
ن:|
اینقد تست زدم الان همتون رو گزینه 
الف و ب و پ ج میبینم:|||

تو خوبی؟(:
 سپاس شده توسط hanie directioner ، mahdi0191
(26-10-2014، 19:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 19:06)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا اهورا ^0^
هو هو

کدوم گوری رفدی؟
من میام فرار میکنی؟
قرار بود کلاس های مشاور خانواده برگزار کنیم Undecided
بلی؟:|

رفتم یکم درس بخونم..

مگه کلاسا بعد از ظهر بود؟ن کلاسا رو شب بزار منشی-___-

اهورا من منشیت نیستم .___________.*
برو بگو ایمان و علی هم بیان
3 ساعت دیگه کلاسا شروع میشه
به خانواده ها بگید بیان

آیسان من منشی اهورا نیسدم
من بنیان گذار کلاس های مشاوره خانواده هستم .___________.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 7

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 7
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان