26-10-2014، 20:34
درک نمیکنید اون دیگه بحثش جُداس ..
نه اون تغییر اصلا ربطی ب این قضیه نداره !
|
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 |
|||||||||||||||||||||||||||||
26-10-2014، 20:34
درک نمیکنید اون دیگه بحثش جُداس ..
26-10-2014، 20:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-10-2014، 20:36، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
با تشکر از ایسان عزیر و این همه محبت...:|
مرضیه بیا با خودت صادق باش! هر ادمی یه شخصیتی داره و این شخصیت یه روزه اونم تو دنای مجازی عوض نمیشه..(البته این قاعده برا یه بنده خدایی که من و ایسان خوب میشناسیمش جواب نمیده..اون خیلی تغییر کرد) ولی تو ..مرضیه تو یه دختر باحال و باجنبه بودی ک با هرچیزی حال میکردی.. این ایسانو میبینی یه ثانیه خودش نباشه میکشمش..میفهم خودش نی مرضیه بیا خودت باش پ بحث چیه:|؟ بگو من و ایسان حل کنیم
26-10-2014، 20:36
مرضی به حرفام اگه میشه فِکر کن .. یِکم بهشون اهمیت بده
لُدفن خدافس ..
26-10-2014، 20:38
عجب .. عجب !!
شُما الان چرا چسبیدید ب حاشیه ؟ ..
26-10-2014، 20:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-10-2014، 20:41، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(26-10-2014، 20:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش میکُنمـ :||| اون کِ اهورا بحثش جُداس .. اون بنده خُدا رو درستش میکُنمـ خودم .. اون تغییری ک کرده .. منمـ کردمـ .. مرضی هم کرده هممون کردیمـ .. تازه ب اون نمیگن تغییر .. ب این میگن رو مُد بودن .. ینی من هنو تغییر نکردم .. فقد اومدم رو مُد (: راست میگه مرضی .. من و اهورا روانشناسای خوبی هستیمـ ._. (26-10-2014، 20:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درک نمیکُنمـ کِ چرا در میون نمیزاری با یِکی ؟ اگه واقعن چیزی شُده نمیتونی ب آبجی فاطمت بگی .. بیا ب ما ها بگو .. درد و دل کردن مجازی خوبِ .. از کُل دُنیای مجازی این درد و دلش خوبِ .. البته ! با آدمی ک اعتماد داری .. آدمی کِ الکی آرومت نکُنه ! تُ پ.خ ـتو باز کُن بیا با من صحبت کُن .. منم همیشه در خدمت تُ کم پا ب پات بودمـ من ؟ (26-10-2014، 20:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خره دلمون نمیخواد اینجوری ببینیمت ! اصن از اینجور رفتارا خوشمـ نمیاد اصلن .. ینی داره دقیقن شکل آدمایی رفتار میکُنی کِ من خوشمـ نمیاد .. خواهشن دیگه تُ دنیای مجازی کِ اینطوری نکُنید کِ -___- ▬ آخیی من نینی شیطونه بودمـ این دختر شیطونِ ._. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=139508
26-10-2014، 20:41
(26-10-2014، 20:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آیسان .. نگو اینجوری ک دِلم پُره !! من ب فاطمه همه چیو میگم ! منتها این مربوط نیس .. ب آبجیم .. نمیتونه حلش کُنه .. کاشکی این حرفاتونو یکی ب خودتونم میگُفت !
26-10-2014، 20:42
(26-10-2014، 20:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خانوم دکتر ایسان درس میگن:v دودیقه اون پ.خ رو باز کن.. بزار ایسان بات حرف بزنه.. مشکلاتت رو تنهایی حل نکن..بزار کمکت کنن مرضیه
26-10-2014، 20:44
باشه نوری (:
خُدافست ..
26-10-2014، 20:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-10-2014، 20:46، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(26-10-2014، 20:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وایی خُ بیا خالیش کُن ((((: من ؟ .. دِ لامصب کسی مَنو نشناسه ک تُ میشناسی .. تُ ب من بگی آیسان چُس نشو بر میگردم ب همون آیسان :| خُدایی دیدین مَن کُل روز رو ی جور باشمـ ؟ مرضیه نیگا .. وقتی فرصتش هست .. وقتی این همه آدم دارن بهت توجه میکُنن چرا استفاده نمیکُنی از این فرصت هومـ ؟ مُشکلت چیه دِ لعنتی من نمیتونم اینجوری ببینمت اه (26-10-2014، 20:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وای نمُردیمـُ دُکتر هم شُدیمـ ._. ! مرضیه .. فقد دو دقیقه .. ب خُدا اگه من نتونستمـ کاری بُکُنمـ بیا فحش کشمـ کُن هرکاری دلت خواست باهامـ بُکُن .. منو قبول نداری .. لااقل نورا .. !
26-10-2014، 20:47
:|...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 |