امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(28-10-2014، 20:58)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو تو خوبی ..

تو بروسلی !

تو غولِ دو سر ..

تو از اخطار نمیترسی ..

تو میخای نویسنده شی ولی نمیشی !

ولی من دیه واسم مهم نی .. فازمم واس نویسندگی نی ! ^_^

* لق همونایی که گ. خوری اضافه کردن نذاشتن من نویسنده شم ! (:

الانم حاضرم محرومم کنن !

فلش واس من تموم شده ! چون همه دارن میرین*ن بش ..

خدافظ ..
من قید نویسندگی رو خیلی وقته زدمـ ..

ارسالامُ دقت کُنی همون مونده هنو :|

خُدافست :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 125
آگهی
وختی دعوآ این دوتآ تموم شد بگین من بـیآم -_-
خدآفظـ .. !×
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Interstellar
(28-10-2014، 20:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن اون ارسال رو ویرایش میکُنی ؟

تینا تُ هم بیا پ.خ جا اینجا خُ ؟

میدونمـ دلت هم میخواد نویسنده بشی ..

پَ فحش نده کِ نویسنده نشی ..

منم الان بات دعوا ندارمـ کِ !

میخوامـ مُشکلی کِ پیش اومده رو رفع کُنمـ ..

اصن من دوستت نیستمـ .. دُشمنتم .. بدترین آدم توی فلشمـ عُقده ای اصن ..

ولیی صُحبت کِ بد نی نه ؟
اوکی  (:
(28-10-2014، 20:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن هنو موتورت رو داری؟

فروختمش  .__.
(28-10-2014، 20:53)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:52)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:41)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:34)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:32)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلــه :|

اگه بودی که الان زمین رو هوا بود :|

چه باحال منم از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم.__.
باحـــال میشه ها Big Grin
یه دعایی هست دوستم واسه شفای من میخونه :|

باید بگم واسه تو بخونه :|

مامانم همه ی این راهکار ها رو امتحان کرده جواب نمیده  (: Big Grin
به سلامتی :|

خودم یه کشفی میکنم وگرنه ملت بر فنا میرن :|

ممنون
مامانم حتما ازت تشکر میکنه Shy
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 125
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Son of anarchy ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Interstellar
cry girl
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(28-10-2014، 20:56)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسایی که میشناسمشون

سلامـ عرفان تُ چت شده ؟ :|

نقل قول: وختی دعوآ این دوتآ تموم شد بگین من بـیآم -_-
خدآفظـ .. !×

دعوا نی ..

دو تا دختر دارن بعد دو ماه با بلکه بیشتر حرف میزنن ..

درضمن در جواب پ.خ ـت بگم گُلمـ من با کسی دعوا ندارم .. فقد لحن نوشتاریمـ مُضخرفه :|||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 125
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(28-10-2014، 20:59)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:56)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسایی که میشناسمشون

عه^_^عرفان عرفان عرفان عرفان عرفان جییییغ*^_^*!!
سلام مائده 
(28-10-2014، 20:59)فاطی 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسایی که میشناسمشون

:|
عادت میکنی

(28-10-2014، 21:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسایی که میشناسمشون

سلامـ عرفان تُ چت شده ؟ :|

سلام ایسان خانوم 
چی شده مگه ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(28-10-2014، 21:00)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن اون ارسال رو ویرایش میکُنی ؟

تینا تُ هم بیا پ.خ جا اینجا خُ ؟

میدونمـ دلت هم میخواد نویسنده بشی ..

پَ فحش نده کِ نویسنده نشی ..

منم الان بات دعوا ندارمـ کِ !

میخوامـ مُشکلی کِ پیش اومده رو رفع کُنمـ ..

اصن من دوستت نیستمـ .. دُشمنتم .. بدترین آدم توی فلشمـ عُقده ای اصن ..

ولیی صُحبت کِ بد نی نه ؟
اوکی  (:
(28-10-2014، 20:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن هنو موتورت رو داری؟

فروختمش  .__.
(28-10-2014، 20:53)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:52)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:41)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 20:34)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باحال منم از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم.__.
باحـــال میشه ها Big Grin
یه دعایی هست دوستم واسه شفای من میخونه :|

باید بگم واسه تو بخونه :|

مامانم همه ی این راهکار ها رو امتحان کرده جواب نمیده  (: Big Grin
به سلامتی :|

خودم یه کشفی میکنم وگرنه ملت بر فنا میرن :|

ممنون
مامانم حتما ازت تشکر میکنه Shy
نه تنها مادرت...

بلکه تمام جهان از من تشکر میکنه :|
بچه ها من توانایی جواب دادن ندارم
سرعت ندارم 
شرمنده
فلن ):
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 125
 سپاس شده توسط Interstellar ، Son of anarchy ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star
(28-10-2014، 21:02)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من توانایی جواب دادن ندارم
سرعت ندارم 
شرمنده
فلن ):
خدافظ. ..
آیسان آهنگ فاز بالا از نیموش رو گوش بده (:

اصن حس و حال آدم عوض میشه :V

فاز داره :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان