امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

سلام ..
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -м α є ∂ є- ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(28-10-2014، 21:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:25)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیساااااااااااااااااااااااااان >_<

میترا ؟ :|

آیسان :| ؟

(28-10-2014، 21:28)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:22)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:21)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:18)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برات تنگ شُده بود.__.Heart
^_^!

فدا ^-^

خوبی ._. ؟
خوبم._.
تو خوبی ؟(:
خیلی دلم هواتو کرده بود.__.

اوهوم (: ..

آخه دلم هواتو کرده .. ._.

یادِ چشاتو کرده -_-

راس میگیـ مَن مُقصر >_<

دل کِ گناه نکرده >___<

دل که گناه نکـرده یاد چشاتو کرده._.
Big GrinHeart

هعهییعهیعی (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
(28-10-2014، 21:28)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:26)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:23)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:21)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:18)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی داره آهنگ شاد باشه یا غمگین (:

من ی آدمیم ک کُلا شاد گوش نمیدم .. ._.

ب نظر من توی مُحرم اهنگ گوش کردن هیچ اشکالی نداره .. :|

اگ کسی هم بمیره گوش میکُنم ((:
توی محرم اشکالی نداره؟؟

نخیر (: ..

البته من اصنـ آدم مذهبی نیسم ._. !

کلا تو فاز عرب ها نیسم (: ..

بیشدر ایرانی ها رو میپرستم تا عرب ها D:  !
یکی بهت بگه دینت چیه چی میگی؟

میگی آریایی یا میگی مسلمان؟

دین کورش بزرگ .+.

جالب اینجاس وقتی پای دین وسط میاد میگن حضرت محمد
وقتی عربا میگن خلیج عرب میان میگن کوروش بزرگ:|
 سپاس شده توسط First Star
یه مقدار به عقاید هم احترام بذاریم بد نی :|

تو سر همدیگه هم نزنین ..

عقیده هاتون برا خودتون .. قالب کسی نکنید ..

کسی که توی محرم آهنگ گوش میده دلیل نمیشه کافر باشه :|

اگه ما کافریم اون آدمایی که کل ماه سال رو گناه میکنن چین ؟ (:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
(28-10-2014، 21:27)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغغغغغغغغغ ^ـ^ فردا نوبت مَنههههه ^ـــــــــــــــ^ !

اِاِاِاِ سلام غزاله خانوم

سلام عرعری -ـــــ-

خوب یکی بیاد اسمت و اشتب بگه ؟ /:

باو آ .. آخه این چه برادری که ما داریم ! -ـ-

غزللللللل !

صد بار .. جلوی بشر میگم بفه مید .. غزللللللللللللللللللللللللللللللللللل !

از اسم غزاله متنفرم ! :| البتِ غزلچندان فرقی با غزاله نداره آ ! ولی نمیدونم چرا دوسش ندارم ! ._.

سَلام :|||| !
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، First Star
(28-10-2014، 21:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونَم .. ._.

باو آ نزنین تُ ذوق آدم دیه ! ._.

:| هیم ..
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ( lιεβ )
(28-10-2014، 21:26)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:23)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:21)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:18)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:16)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خدای نکرده یکی از اقوامت بمیره آهنگ گوش میدی؟؟

اون که جای خود داره

بستگی داره آهنگ شاد باشه یا غمگین (:

من ی آدمیم ک کُلا شاد گوش نمیدم .. ._.

ب نظر من توی مُحرم اهنگ گوش کردن هیچ اشکالی نداره .. :|

اگ کسی هم بمیره گوش میکُنم ((:
توی محرم اشکالی نداره؟؟

یبشدر ایرانی ها رو میپرستم تا عرب ها D:  !

یه سوال ازت دارم امام حسین چه حرفی درباره ایرانیها زده ؟ هیچی 
امام حسین چه کاری برای ایرانیا کرده؟ هیچی 
تنها کاری که کردن این بوده که حمله کنن به سرزمینمون پدرها ر بکشن به زنا تجاوز کنن و بچها هم به بردگی بگیرن
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(28-10-2014، 21:29)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

الگو
الگو
الگو
سلام^_^
              چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 132

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 132
 سپاس شده توسط Wanton
(28-10-2014، 21:30)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2014، 21:28)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی محرم اشکالی نداره؟؟

بیشدر ایرانی ها رو میپرستم تا عرب ها D:  !

دین کورش بزرگ .+.

جالب اینجاس وقتی پای دین وسط میاد میگن حضرت محمد
وقتی عربا میگن خلیج عرب میان میگن کوروش بزرگ:|

از اول زندگیم عاشق کورش بزرگ بودم ♥_♥

من اصن اش اینا نیسم ک واسِ عربا گریه کنم (: ..
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(28-10-2014، 21:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان :| ؟

جونم ؟ :|

سلامـ ایمان !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 132
 سپاس شده توسط Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان