امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(29-10-2014، 16:31)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:29)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

<(_ _)>

سمپاش ما چطوره؟؟؟  (:

هی اسم عوض کنین هی من نشناسم :|
از من یاد بگیرین نام کاربریم کپک زده :|
حسن تویی؟ :|
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158
آگهی
جالب بیمارستان بود!
دکتره بعثی بود اسیر شده بود تو جنگ ایران و عراق تو مهران
پدر سگ
زد زیر گوشم
منم نا نداشتم کاری کنم
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158

برادران وسربازان اسلام حداحافظ همگی (._.)
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(29-10-2014، 16:33)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:29)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||||:

خـــدافـــظـ

پری   !!!

|:

-___-

|:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
رضا امیرعباس داداش توئه؟؟
دیروز صبح اومده بود هی سوالات مذهبی از من میپرسید که ضایع کنه منو |:

داداشته؟
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158
سرباز درجه 1 و ميفرستن نون بگيرهDodgy
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158
حسن خودم رفتم بخرم
اجباری نبود
اون جا هر کس فرمانده خودشه
اون جا عشقه برادرم!
فرمانده امام حسینه
شیعیان امامم لذت ببرن
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158

سپاس شده توسط خخخخ
(29-10-2014، 16:33)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:29)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||||:

خـــدافـــظـ

پری   !!!

وربپری :v
اهم :×
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(29-10-2014، 16:37)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||||:

خـــدافـــظـ

پری   !!!

|:

-___-

|:

حوصلت سر رفته؟؟؟   .__.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(29-10-2014، 16:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرباز درجه 1 و ميفرستن نون بگيرهDodgy

خودم رفتم
شیعیان امامم لذت ببرن
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 158

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان