امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(29-10-2014، 16:44)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:41)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:40)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:39)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم روش فک می کنم!

نه ولش کن اینجوری بهتره! موذب باشـین!

پس لااقل حجاب رو رعایت کن خواهرم
حجاب ستون دینه  ^_^
من الان حجاب مشکل داره؟ نه مشکل داره؟
الان کجای حجابم مشکله داره؟

اول اون شراره هاي آتش رو توى چادرتون بديد
بقيه شو بعدا ميگم خدمتتون
کودوم شراره ها برادرم؟
من از ته تیغ زدم -__-

ابرو هاتو ميگم خواهر بسيجي
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 162
آگهی
(29-10-2014، 16:44)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان برادرم
خیلی خوشگله
باورت نمیشه تو خیابون راه میره دخترا از چهارده تا بیست سی سال نگاش میکنن!!
نمیدونم چه جوری این جوری شد؟؟؟
راست میگی ترورش کنم!!!

رضا

بله نشستم رو تخت تو نتم!!

ازش امضا میگیری ؟؟
بعد عکسشو برام آپلود کن

قاب کنم بزارم تو اتاقم الگوی زندگیم بشه ^_^
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط esiesi ، سرباز خدا ، ըoφsիīkα
(29-10-2014، 16:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:43)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:39)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:35)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای برو که بچه ها موذب نباشن جلوت  (:
دارم روش فک می کنم!

چجوری بهتره دقیقا ؟ :|||
اینجوری :|

منظورت از اینجوری چیه ؟ -_-
همینجوری دیگه :||||
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
(29-10-2014، 16:44)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:41)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:40)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم روش فک می کنم!

حجاب ستون دینه  ^_^

کودوم شراره ها برادرم؟
من از ته تیغ زدم -__-

مگه شیمی درمانی میکنی؟؟؟Angel

خدا همه ی بیماران صعب العلاج رو شفا بده  (:
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 162
 سپاس شده توسط esiesi ، ըoφsիīkα
افرین ارمینا||:

نیایش هم خسته شده>_<
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-10-2014، 16:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:44)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان برادرم
خیلی خوشگله
راست میگی ترورش کنم!!!

رضا

ازش امضا میگیری ؟؟
بعد عکسشو برام آپلود کن

قاب کنم بزارم تو اتاقم الگوی زندگیم بشه ^_^

الگو ازين خيلي پلنگا بهتر؟ 0_____0
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 162
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(29-10-2014، 16:45)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان برادرم
خیلی خوشگله
راست میگی ترورش کنم!!!

رضا

واقعا ترورش كن
خونه رو قرق كن نذار بره بيرون تو خونه زنجيرش كنBig Grin

از مدرسه که میاد اگه لبخند زده باشه اینقد اعصابم خورد میشه!!
حیف نمیشه تعقیبش کنم
عوضی رو
الان تو اتاق نشسته معلوم نیست با کی حرف میزنه میخنده کثافت!!!
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 162

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 162

(29-10-2014، 16:45)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میای قایم باشک بازی کنیم ؟Tongue

|: نــَ

.. V:
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(29-10-2014، 16:47)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب ستون دینه  ^_^

کودوم شراره ها برادرم؟
من از ته تیغ زدم -__-

مگه شیمی درمانی میکنی؟؟؟Angel

خدا همه ی بیماران صعب العلاج رو شفا بده  (:
از دنیا عقبی!
الان مُده! دخترا تیغ می زنن پسرا بلند می کنن!

نمی دونستی؟
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(29-10-2014، 16:43)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:35)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 16:33)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر پـســر 0__0

بـرم چادرمـو بیـارم!

میخوای برو که بچه ها موذب نباشن جلوت  (:
دارم روش فک می کنم!

حجاب ستون دینه  ^_^

اطلاعـــاتـــش بــالــاس ((:

فقطــ فــرق نمــاز و حجــابُ نمیدونــِ |:

دین به این بزرگی رو یه ستون که وای نمیسته
نماز اون ستون بقلیه اس
حجاب این ستون مد نظر ماست Big Grin
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 162
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان