امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(29-10-2014، 20:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگــه بخوآم دیگــه هیچوقت هیچوقت مث الـآن صپـآص ندم چی .. ؟! .-.

نهههههههههههههه
زبونتو گاز بگیر
چون بهت 3پوس ندادم نالاحت شدی؟
خو عزیزم 3پاساتو با ماله من مقایسه کن..
من کم دارم تو خلی زیاد داری!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 196

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 196
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Son of anarchy
آگهی
(29-10-2014، 20:19)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 20:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگــه بخوآم دیگــه هیچوقت هیچوقت مث الـآن صپـآص ندم چی .. ؟! .-.

نهههههههههههههه
زبونتو گاز بگیر
چون بهت 3پوس ندادم نالاحت شدی؟
خو عزیزم 3پاساتو با ماله من مقایسه کن..
من کم دارم تو خلی زیاد داری!

ای بـآبـآ .. ._.

نه .. !

کلا گفدم :/
(29-10-2014، 20:10)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ◀▶

چقد آشنا \:

اسما عوض شدن هیشکیو نمیشناسم -.-

این کیه !؟! >.<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
اوهم. سلام.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(29-10-2014، 20:20)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 20:10)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ◀▶

چقد آشنا \:

اسما عوض شدن هیشکیو نمیشناسم -.-

این کیه !؟! >.<

سینـآئـه ._.

همون سینـآ خودمون ._.
 سپاس شده توسط darya-aram ، Ֆℋ£¥∂α
اهمم (..)
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 196
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، [χσℓσνєѕтєя]
(29-10-2014، 20:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 20:13)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی>>>>>>.
ما هشتمیم
مگه تو مشهدی ای؟
اسم به ترتیب از راست به چپ
ملیکا یلدا زهرا هدیه!

هدیه .. ؟ :|

من تهرانَم نَ مّشّد ! ..

ولی یه حسی میگی من امروز این هدیه رو توی مدرسَم دیدم بوخودااااااااااااااااا >ـ<

قسم نخووووووووووووووور >_<
شاید اشتب میکنیییییی! >_<
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 196

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 196
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Son of anarchy
(29-10-2014، 20:22)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهمم (..)

کـــوفـــت:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(29-10-2014، 20:23)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2014، 20:22)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهمم (..)

کـــوفـــت:|

چه بی اعصاب
 سپاس شده توسط Son of anarchy
ناسزا گفتن تعطیل crying
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان