امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16

(30-10-2014، 19:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 19:44)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انقد رفتم کنسرتش خودم شبیه کنسرت سیروان شدمـ :|

بیشتریاشم VIP تو حلقش :|

مامانم دیگه واسم VIP نمیگیرهـ

میگه بسته دیگه :|

البته خودمم جدیدا این چندتا آخریاشو نرفتم

روم نمیشه بگم واسم بلیط کنسرت سیروان بگیرید :||

:|||||||||||||||||||
قبول دارم خودمم داره حالم از هرچی کنسرت بهم میخورهـ
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
17تا پست تو دانستنیها -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(30-10-2014، 19:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 19:44)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انقد رفتم کنسرتش خودم شبیه کنسرت سیروان شدمـ :|

بیشتریاشم VIP تو حلقش :|

مامانم دیگه واسم VIP نمیگیرهـ

میگه بسته دیگه :|

البته خودمم جدیدا این چندتا آخریاشو نرفتم

روم نمیشه بگم واسم بلیط کنسرت سیروان بگیرید :||

لامصب صداش خیلی قشنگه cry girl

محو صداش میشم وقتی آهنگاشو گوش میدم
آرهـــ

زانیار گوش میدی ؟!
 سپاس شده توسط First Star
(30-10-2014، 19:49)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرهـــ

زانیار گوش میدی ؟!

هووم ..

اگه بخوام پاپ گوش بدم فقد همین دوتا :/
 سپاس شده توسط Interstellar
سیروان آهنگ عاشقتم که با امید حاجیلی خونده خیلی باحاله p317
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Interstellar ، First Star
(30-10-2014، 19:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 19:49)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرهـــ

زانیار گوش میدی ؟!

هووم ..

آهنگ جدیدشو گوش دادی ؟ خیلی دوسش دارمـ

شهــاب رمضان هم صداش قشنگه

(30-10-2014، 19:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان آهنگ عاشقتم که با امید حاجیلی خونده خیلی باحاله p317
آرهــ منم اونو خیلی دوست دارمـ : )

ریتمش خیلی خوبـه
 سپاس شده توسط First Star
(30-10-2014، 19:51)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 19:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرهـــ

زانیار گوش میدی ؟!

هووم ..

نه اسمش چیه ؟ ._.
 سپاس شده توسط Interstellar
(30-10-2014، 19:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 19:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 19:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین خوشکلا

عبضی >.<

جونم چی شده؟ConfusedConfused

چرا هر وخت من میام فرار میکنی؟cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 29

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 29
(30-10-2014، 19:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 19:51)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرهـــ

زانیار گوش میدی ؟!

هووم ..

نه اسمش چیه ؟ ._.
جدید نیست ولی جدیدترین آهنگشه

هــی تو !
 سپاس شده توسط First Star
سـَلآم:|
 سپاس شده توسط Interstellar ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان