امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16

(01-11-2014، 22:46)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

:||

:||||

:|||||

:|||||||

:|||||||||

(E):|

درس اتم ها :|

دهننن دهننن دهن صاف کُن ینی تُ :||||||||||||||||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 152
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، I r A n
آگهی
(01-11-2014، 22:42)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان رفتی پی فریندز ؟

نه ..
درگیر چن تا سریالم فعلاً ! بعد سریالای فان مثل فرندز رو باید نشست یه سره همشو دید ؛ که اونم کلی وقت آزاد نیاز داره ..
بعد BigBang Theory و Dexter هم خریدم باید ببینم !
از طرف دیگه FIFA 15 گذاشتم روی دان که گمون کنم 10 پارته ! فعلاً دانلود فیلم و سریال تعطیله تا این تموم شه ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n
(01-11-2014، 22:45)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جوووون:|مگه داریم?چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 152
دلم نمیاد عکسشو بزارم میترسم رعد وبرق بزنه بهم عمه هامم زنده نمونن
حلالت نمیکنم اگه نزاری:||

دنیا فلافل هم میده:v

حتما با سس دست سآز ._.
فلافلاشم دس سازه:|با نخود و پیاز داغ:ag54:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи►
فلافل با نخود ؟ :|||||||||||||||||

فلافل با چی درست میشه ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 152
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ◄Iяαи► ، I r A n
(01-11-2014، 22:47)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خود نمایی تو دسته و این جلفبازیا برا بچه مچه هاس ..!
الان وا میسی بیرون از دسته تو لاین شیرکاکایو میخوری شماره میدی:v

چرا حرفو باور کردی؟
مگه کردم?:v

ایمان من همسن تو بودم فقد درس میخوندم!
زمان ما از این جنگولک بازیا نبود:ag54:
 سپاس شده توسط I r A n ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-11-2014، 22:48)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:42)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان رفتی پی فریندز ؟

نه ..
درگیر چن تا سریالم فعلاً ! بعد سریالای فان مثل فرندز رو باید نشست یه سره همشو دید ؛ که اونم کلی وقت آزاد نیاز داره ..
از طرف دیگه FIFA 15 گذاشتم روی دان که گمون کنم 10 پارته ! فعلاً دانلود فیلم و سریال تعطیله تا این تموم شه ..
فیفا رو چن نفره با دوستات دان کن 
تنهایی دانلود کردنش شکنجس :|
 سپاس شده توسط Wanton
(01-11-2014، 22:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:45)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جوووون:|مگه داریم?چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 152
دلم نمیاد عکسشو بزارم میترسم رعد وبرق بزنه بهم عمه هامم زنده نمونن
حلالت نمیکنم اگه نزاری:||

دنیا فلافل هم میده:v

حتما با سس دست سآز ._.
فلافلاشم دس سازه:|با نخود و پیاز داغ:ag54:
v: خوش بذگره ( :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 152
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 152

نقل قول: نه ..

معمولا روزی بیشتر از یه اپیزود میبینی؟
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 152
شقیقه ات به کمرت فرمان خیسی میدهد،همین که نوک اسلحه را لمس کند
درد است که انسان را بزرگ میکند نه روزهای تقویم
پس خفه شو و دلسوزی نکن
بچه تویی
نه او
بدرود.

امضای خلاف قوانین درصورت تکرار اخطاردریافت مینمایید!

سپاس شده توسط Wanton ، I r A n
(01-11-2014، 22:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود نمایی تو دسته و این جلفبازیا برا بچه مچه هاس ..!
الان وا میسی بیرون از دسته تو لاین شیرکاکایو میخوری شماره میدی:v

نمیدونم چرا منطق شماره دادن کلاً از درک من خارجه !
کسی که از تو شماره میگیره لابد از دیگرانم میگیره دیگه ؛ چه بعد از شروع رابطه و چه قبلش (.. )
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، I r A n ، ◄Iяαи►
(01-11-2014، 22:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلافل با نخود ؟ :|||||||||||||||||

فلافل با چی درست میشه ؟ :|

:||

:||||

:|||||

:|||||||

:|||||||||

(ٍT):|

درس اتم ها :|

فلافل با چی درس میشه ؟:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان