امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16

(01-11-2014، 22:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:51)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

:||

:||||

:|||||

:|||||||

:|||||||||

(ٍT):|

درس اتم ها :|

فلافل با چی درس میشه ؟:|

میشه بَسه ؟ :||||
نه:|
آگهی
فرنزد تکه
واکینگ دد پره عیبه ... سناریوش خیلی گاف داره..مث بیس چار سیزن نه.. ولی می ارزه
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 154
شقیقه ات به کمرت فرمان خیسی میدهد،همین که نوک اسلحه را لمس کند
درد است که انسان را بزرگ میکند نه روزهای تقویم
پس خفه شو و دلسوزی نکن
بچه تویی
نه او
بدرود.

امضای خلاف قوانین درصورت تکرار اخطاردریافت مینمایید!

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، I r A n
(01-11-2014، 22:56)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنزد تکه
ترجمش چی میشه?
 سپاس شده توسط I r A n ، ◄Iяαи►
(01-11-2014، 22:55)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:54)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روآنشنآسی بآلینی ===> دکی ایمآن v: ..

روان شناسی نی ! دو سه دیقه بشینی راجع بهش فک کنی به همین نتیجه میرسی .

نه تُ رو خدآ ._. دکی بودن خودتون رو زیر سوآل میبرید | : میخوآم ازتون وخ بگیرم وآسه دآدآش روآنیم ._. | :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 154
 سپاس شده توسط I r A n
(01-11-2014، 22:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی ایمان
یران به *وه کشیده شده!
اصلا معلوم نی چی به چیه!
ن محرم درست و حسابی داریم!
ن امنیت !
کلا جمعا داریم از هر نظر به چیز میریم
دیگه الان همه واسه سرگرمی با همن!
مهم نی تک پر باشن

حرفا میزنیا ..
فقط ایران نیستش که ! کل جهان همین جو حاکم بوده و هست ؛ فقط تازگیا به ایرانم اومده که ظاهراً ملت جنبشو نداشتن !
محرم اطراف ما خوبه .. هرچند من زیاد نمیرم بیرون ولی خب همون چند باری که رفتم همه چی خوب بود !
این تک پر بازیا هم فایده نداره وقتی با هرکس یه تریپ لاو جداگونه داری بعدش وضعیت سینگل میشه شعارت ..
 سپاس شده توسط I r A n
(01-11-2014، 22:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 22:56)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنزد تکه
ترجمش چی میشه?

کآملا نآمفهوم بود ._. شیرکآکآیو بخور ذهنت وآ شه ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 154
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، I r A n
من همیشه با خودم فکر میکنم این how i met  your mother از رو friends الهام گرفته شده:|
حس میکنم:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n
(01-11-2014، 22:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگ بشی یاد میگیری!:v

فلافلم با نخود درس میشه

:| شُما ها کُلن علاقه دارین ب من تیکه بندازین نَ ؟

اَیی نمیدونستمـ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 154
(01-11-2014، 22:54)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واکینگ دد یادت رفت ._.
.

نه خب مثالِ یه سیزن توی دو روز واسه این عملی نشد ! 

توی امتحانات نوبت دوم دیده بودم ..
 سپاس شده توسط I r A n
(01-11-2014، 22:59)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی ایمان
یران به *وه کشیده شده!
اصلا معلوم نی چی به چیه!
ن محرم درست و حسابی داریم!
ن امنیت !
کلا جمعا داریم از هر نظر به چیز میریم
دیگه الان همه واسه سرگرمی با همن!
مهم نی تک پر باشن

حرفا میزنیا ..
فقط ایران نیستش که ! کل جهان همین جو حاکم بوده و هست ؛ فقط تازگیا به ایرانم اومده که ظاهراً ملت جنبشو نداشتن !
محرم اطراف ما خوبه .. هرچند من زیاد نمیرم بیرون ولی خب همون چند باری که رفتم همه چی خوب بود !
این تک پر بازیا هم فایده نداره وقتی با هرکس یه تریپ لاو جداگونه داری بعدش وضعیت سینگل میشه شعارت ..
بسته به فرهنگه!
تو غرب خوب جا افتاده..
برا ما هنوز ن..
اینم یه نظره(:
 سپاس شده توسط I r A n

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان