امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16

(02-11-2014، 20:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:45)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه خفه!
فقط پایتختHeartBig Grin

V:

یـ دوسـ شمـالی داشتمــ ... بــ من میگفت لهجــِ داری |: مــن میگفتمـ نـَ بــِ خدا ... لهجــِ تهرانی رو میگفتـــ :|

(..*)
من به شخصه نمیگم..
دوستام تو جاهای دیگه میگن..
تهرانیا حرفاشون رو میکشن:V
خیلی هم اروم میحرفن..
تهرانی هم یه لهجس
mikeshan ?
vaa
shomalia mikeshan ahora
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 199
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~
آگهی
(02-11-2014، 20:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:45)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه خفه!
فقط پایتختHeartBig Grin

V:

یـ دوسـ شمـالی داشتمــ ... بــ من میگفت لهجــِ داری |: مــن میگفتمـ نـَ بــِ خدا ... لهجــِ تهرانی رو میگفتـــ :|

(..*)
من به شخصه نمیگم..
خیلی هم اروم میحرفن..
تهرانی هم یه لهجس

همــِ معیـارشون لهجــِ خودشونـِ |:

دوستمـ میگفتــ اصن تهـرانیـا یـ جور خاصی حرفــ میزنن ... آرومــ ||:

ولی اون فقطـ مدل مــن بود .. |_(..*)

D:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
اهورا مال یوسف آباد نی

مال خاک سفیده Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ɪᴄᴇ ، ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~
اصن هر لهجه ای زیبایی خاص خودش رو داره..
نمیشه گف کدوم سرتره و بهتره..
لهجه داشتن هم مشکلی نداره..
خجالت نکشید!(:
یه کف بزنید..حس میهن پرستی در من شکفته شدهBig Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~
(02-11-2014، 20:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:48)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:44)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه خفه!
فقط پایتخت
کوجای تهرانی >_<
همه جای تهران خاک منه3>
(یوسف اباد):|
هم شهریـ ^.^
مال کجای تهرانی ایلین؟
آهان^__^
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

همه خفه!
فقط پایتختHeartBig Grin

V:

(..*)
من به شخصه نمیگم..
خیلی هم اروم میحرفن..
تهرانی هم یه لهجس
اره ولی قشنگ تره._.*لحجه کرجیا بده..تهرانیو میکشن زیااد...!
من تابستون اصن لحجه نداشتم،دو هفته رفتم مدرسه ،ادن عوض میشه اصن/:
کیانوش ت؟لحجه نداره خیلی تمیز میحرفه،خوشم میاد._.*صداشم رساست._.*من صدام رساست،لحجمم خوب بود فقط هروخت مدرسه شروع میشه من لحجه میگیرم!

همه خفه!
فقط پایتختHeartBig Grin

V:

(..*)
من به شخصه نمیگم..
خیلی هم اروم میحرفن..
تهرانی هم یه لهجس
اره ولی قشنگ تره._.*لحجه کرجیا بده..تهرانیو میکشن زیااد...!
من تابستون اصن لحجه نداشتم،دو هفته رفتم مدرسه ،ادن عوض میشه اصن/:
کیانوش ت؟لحجه نداره خیلی تمیز میحرفه،خوشم میاد._.*صداشم رساست._.*من صدام رساست،لحجمم خوب بود فقط هروخت مدرسه شروع میشه من لحجه میگیرم!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(02-11-2014، 20:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن هر لهجه ای زیبایی خاص خودش رو داره..
نمیشه گف کدوم سرتره و بهتره..
لهجه داشتن هم مشکلی نداره..
خجالت نکشید!(:
یه کف بزنید..حس میهن پرستی در من شکفته شدهBig Grin

من هنوزم میگم تهرانیا خیلی داغون حرف میزنن ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
(02-11-2014، 20:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا مال یوسف آباد نی

مال خاک سفیده Big Grin
گ*ه نخور:|

اره میکشن..
ارومم میحرفن!
الته کشیدن تو دخیاست
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
(02-11-2014، 20:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا مال یوسف آباد نی

مال خاک سفیده Big Grin
:v
aksaran motado amalian Big Grin
mn raftam yebar
hame nashe Tongue
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 199
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(02-11-2014، 20:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:48)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:44)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه خفه!
فقط پایتخت
کوجای تهرانی >_<
همه جای تهران خاک منه3>
(یوسف اباد):|
هم شهریـ ^.^
مال کجای تهرانی ایلین؟
یه جاییش:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان