امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16

اگـه یه روز دیگـه مث الـآن به هرکی صپـآص ندم چی .. ؟! (._.*)__؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ըoφsիīkα ، hanie directioner
آگهی
من و علی تهرانو اباد کردیم میریم مشهد بعد از اونجا میریم هاوایی:|Big Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(02-11-2014، 20:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی لش و ع* بازاره نام میبری:297:

پس مال پارک قیطریه هستش -_-

عه پارک قیطریه._.*
یادش بخیر._.*داشتم از دلدرد میمردم/:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ըoφsիīkα
(02-11-2014، 21:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خودم بدم اومد._.*هعیییی/:

یکـم از این رضـآ یـآد بگیر :|
اعتمـآد به نفسشو نیگـآ ._.*
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mᴏsᴇs ، ըoφsիīkα
(02-11-2014، 20:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:52)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:48)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جای تهران خاک منه3>
(یوسف اباد):|
هم شهریـ ^.^
مال کجای تهرانی ایلین؟
یه جاییش:|
تهران به این بزرگی:|
نمیام بخورمت:V
زعفرانیـ:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(02-11-2014، 20:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختراش هم بی آزارن ._.

من از اول میگفتم مشهد جای خوبیه

اون اهورا مخالفت میکرد -_-

یه جــوری کآرآتو جبرآن میکنن که وآژه ی بی آزآرو تو شیـآرآی مرکزی حس می کنی :||

همین که میزارن بعدا جبران میکنن خوبه (.. )--+
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα
(02-11-2014، 21:00)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن هر لهجه ای زیبایی خاص خودش رو داره..
نمیشه گف کدوم سرتره و بهتره..
لهجه داشتن هم مشکلی نداره..
خجالت نکشید!(:
یه کف بزنید..حس میهن پرستی در من شکفته شدهBig Grin

من هنوزم میگم تهرانیا خیلی داغون حرف میزنن ._.
آخ :|

نَ کِـه مشهدیـا خیلی قَشَن حرف میزنن....:|
در این مورد بحث شد ._.

نقل قول: من تو همـه جـآش هستم اگـه اینطوره :>
والا به ما که هر چی خورده از نوع خوبش بوده .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(02-11-2014، 20:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن هر لهجه ای زیبایی خاص خودش رو داره..
نمیشه گف کدوم سرتره و بهتره..
لهجه داشتن هم مشکلی نداره..
خجالت نکشید!(:
یه کف بزنید..حس میهن پرستی در من شکفته شدهBig Grin

من هنوزم میگم تهرانیا خیلی داغون حرف میزنن ._.
ینی تو یکی ادم نمیشی :|4fvf
مشهد خیلی توپه ._.

آروم ._. ..

آدماش عالی ..

مثلا شما عمرا تو تهران لنگه منو نمیتونید پیدا کنید ._. ..

دختراش هم بی آزارن ._.

کلا خیلی خوبه ._.

مشهد (..) --+

مشهد ؟ Huh

همین جا اعتراف میکنم مشهد وحشی ترین اما خوشگل ترین و باحال نترین دختر پسرای ایرانو داره!Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 203

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16 203
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(02-11-2014، 20:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 20:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختراش هم بی آزارن ._.

من از اول میگفتم مشهد جای خوبیه

اون اهورا مخالفت میکرد -_-
پروژه بعدی مشهد:V

یاسمین من هرچی باشم دخی خور نیستم:|
از اخلاقت خبر ندارم نظر بدم  پ بی خودی نمیحرفم>_<
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(02-11-2014، 21:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خودم بدم اومد._.*هعیییی/:

|: برو بابا ...

تو خیلی گوگولی ای (:

مــن چجوری حرفـ میزنمـ (..*) ؟

خیلی بــدِ |: ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان