امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17

(06-11-2014، 23:33)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:32)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:29)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:28)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:24)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 189

دارم تمیزش میکنم:|

خخخخخخخخ

آواتارت دولپی تومعدم...|:

.__.

تو بصل النخات :|

هـــــــــــــــــــــاع.؟!!! o__O

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 189

زهر مار
شومپت |:

کوفت درد حناق اح...>___<

شومپت فریدبودآآآآآ..|:
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
(06-11-2014، 23:32)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعت در حد حلزون ._.

بخورو بلرزون :|

ماله منم :|
شبه جمعیه نت ریده ._.

(06-11-2014، 23:25)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:23)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:20)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- همشون اشتبا گفتن ...

خدافظ همگی ...  (:

باوا گمشید دیگه :|
از ساعت 10 تا حالا 50 باز خدافسی کردین تو و کیان
بی خوابا معتادا -_-

در مقابل بعضی آدما باید سکوت کرد |:

این واسشون مثـِ فُــشه ...

(:

من ک جزعه بعضیا نیستم ._.

کوفت :|
 سپاس شده توسط esiesi ، Son of anarchy ، ◄Iяαи►
(06-11-2014، 23:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:27)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof (=

تــو خیلی لطـف داری بـ مــن .-.

من بـِ تو مدیونمــ |:

(((=

فقط من نمیشناسمت ؟ :|

|: نری چک کنی ... 

شاد هستی آخــِ ! |:

کلا مرسی ((: 

(06-11-2014، 23:30)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:26)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:25)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:22)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:18)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالله...|:

اول با این دعوا میکنم بعد میرم |:

خیلی نامردی ._. نا رفیق |: بیشعور .. /:
بسم الله..|:

واع0__0

وات..؟؟ /=

زهرمار |:

ععععع.. .____.

من چرانمیشناشم تورو؟؟  |:

(._.*)

میگم بعدا بهت ...

خیلی آشغالی ..

به من میگه نامرد |: 

تحمل نداری دو دقه تو لیستم نباشی ولی من باشم ||: 

حالا اینا مهم نیس ..

خبرم نمیگیری /: 

بیخیال ...

(06-11-2014، 23:32)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک جزعه بعضیا نیستم ._.

هستی |: !
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Mohammad 77
(06-11-2014، 23:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:32)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف ..

فک کنم یه ماهی میشه نیومدم گ.آ ._.

فراموشم کردن .-.
من که نمیشناسمت
چه برسه به فراموش کردن
مگه منظورم با تُ بود فقد ؟ :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، darya-aram
(06-11-2014، 23:27)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد اصا از فکر بد بیا بیرون ..
بت نمیاد ..
بقیه هم هرکارمیخوان بکنن ._.

تازه میخواستیم درباره آهِت بحث کنیم <<<<<<<<: (.. )
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، darya-aram ، esiesi
(06-11-2014، 23:35)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:33)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:32)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:29)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:28)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخ

آواتارت دولپی تومعدم...|:

.__.

تو بصل النخات :|

هـــــــــــــــــــــاع.؟!!! o__O

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 189

زهر مار
شومپت |:

کوفت درد حناق اح...>___<

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 189
بُز ها ._.

خُدافسی .. ._.
 سپاس شده توسط Roxanna ، Son of anarchy ، darya-aram
(06-11-2014، 23:35) ~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمون نرفته خوشگل (:

تو دوست صمیمیِ دوست صمیمی قبلا منی |: 

ِِِِD:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Roxanna
دقیقا همون که مرضی گف کوفت .__.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 189
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Son of anarchy ، Mohammad 77
(06-11-2014، 23:35)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 23:32)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف ..

فک کنم یه ماهی میشه نیومدم گ.آ ._.

فراموشم کردن .-.
من که نمیشناسمت
چه برسه به فراموش کردن
من خودمو گفتم از مخ بققیه که خبر ندارم
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 189
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان