امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2

(07-11-2014، 21:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 20:58)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان من ترک کردم ^0^
تو چی؟

از چـاله در اومدم افتـادم تو چـاه ...

الان دود میکنم فقط ..

میتونم ترک کنم چون بدتر از اینا رو گذاشتم کنار ...

1 نخ 4 نفری میکشیم الان ... Angel 4 روز دیگه نفری 4 تا .. -_-

بزنم شت و پتت کنم؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
=||||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(07-11-2014، 21:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 21:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان گفتی:
اهورا من عاشق توام..
تو بهترین دوس پسر دنیایی
مرسی که اینقد خوبی
تو خیلی خوشگلی
خیلی خوشتیپی..
خیلیییییییییی با محبتی
تا اخر دنیا به پات میشینمAngel
من خوشبخترین دختر دنیام چون دارم کنیزی تو رو میکنمBig Grin

اون اولی رو گُفتم دقت کُن ع ا ش ق ت م ..

هیهیه کنیزی ؟ :|

احسانننن احساانننننن حسن داره میمیرهههههههههه جیغغغغغغ نمیخواممم cry girlcry girl
من جملتو تفسیر کردم.___.

ایسان تولد مشترک:>
میتونی بیای بریم بیرون؟.________.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-11-2014، 21:04)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 21:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 20:58)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان من ترک کردم ^0^
تو چی؟

الان دود میکنم فقط ..

بزنم شت و پتت کنم؟Dodgy
پوک شدم ...

از فردا همه چی تعطیل ...

بزارم کنار . عید دوباره بساط Angel
(07-11-2014، 21:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 21:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 20:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 20:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشت فرمونه
حلقه ي سبزو ميگم
تو پسری؟:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احسان اسم دختره يا پسر؟
من پسرم
:N56:
دادا خو چرا من ظهر بهت گفتم لیدی حرف نزدی:V?
بعضي وقتا سكوت نشانه ي قطع اميده
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122

قابل توجه بعضــی ـآ ... حرفـای ما جدی نیس ...

پـاکــِ پـاکیـــم مث فرشته هـا ..  چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122
 سپاس شده توسط hanie directioner
(07-11-2014، 21:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 21:04)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان من ترک کردم ^0^
تو چی؟

الان دود میکنم فقط ..

بزنم شت و پتت کنم؟Dodgy
پوک شدم ...

از فردا همه چی تعطیل ...

بزارم کنار . عید دوباره بساط Angel

10 یوص
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122
(07-11-2014، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 21:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 21:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 20:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 20:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشت فرمونه
حلقه ي سبزو ميگم
احسان اسم دختره يا پسر؟
من پسرم
سکوت نکردی..
گفتی این هانی:|
بعد عکس همبرگرو دادی!

هانی تو شارژ نگرفتی؟Rolleyes
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-11-2014، 21:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان اسم دختره يا پسر؟
من پسرم
سکوت نکردی..
گفتی این هانی:|
بعد عکس همبرگرو دادی!

هانی تو شارژ نگرفتی؟Rolleyes
منظورم خفه خون گرفتن نبود درباره ش حرف نزدن بود:4fv:
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
مهناز؟..
Confuseds32:

من که میدونم تو اون پایینی! Big Grin
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 122

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان