امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2

(08-11-2014، 19:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه جان حذف شدید تبلیغ تیترنداریم 

بدرود 

اهورا مرضیه که گفت
مرضیه راس گف؟:|
راس؟
اخ قلبم
قلبم:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(08-11-2014، 19:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ مَن و مرضی آشتی کردیمـ ._. ^_^

نقل قول: منم بلدم از تلوزیون تقلب کنم!

وآلا -_-

(08-11-2014، 19:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه جان حذف شدید تبلیغ تیترنداریم 

بدرود 

اهورا مرضیه که گفت

تو رو قرآن این کارو نکن من فقط گفتم ارسالم خوبه یا نهcry girl
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 161
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
(08-11-2014، 19:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنه میدونید چیه؟
هوفف
لامصب این کنه استفاده هم داره...
منو میگی؟:V

فاطی خفت میکنم:|
سوربهی زشته4fvf

نه .تو که ماهی
اختیار داری:V
ایسانو میگی؟Confuseds32:

ایسان هم که ماهه..
نه اون پسره..گفدم که/:
من ایکیوم یخده ضعیفه:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~
(08-11-2014، 19:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانو میگی؟Confuseds32:

چي کي مَن ؟ :|

میدونی یآد چی اُفتادم ؟ :|

کافی شآپ :|||

یآدتِ مَنگ بودمـ محو تماشآ بودمـ بعد یِهو غزل زد بهمـ گُفتم من کاپوچینو میخورمـ ؟ :|||||

:>>>
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 161
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby
(08-11-2014، 19:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :/

این شکلکُ نزار :|

شبیه اون دُختره میشی :|

منظورم باقالیه -_-
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
زمانی که لیمو شیرین میخورم یه حوله باید کنارم باشه -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mohammad 77
(08-11-2014، 19:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچمـ راست میگه فقد یُخده آیکیوش ضعیفه ._.

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 161
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، ~KiAηA~
(08-11-2014، 19:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگی؟:V

سوربهی زشته4fvf

نه .تو که ماهی
اختیار داری:V
ایسانو میگی؟Confuseds32:

ایسان هم که ماهه..
نه اون پسره..گفدم که/:

صفحه قبل گفدم باهوششششششش>.<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-11-2014، 19:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:12)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوربهی زشته4fvf
اینو مدیر نکنیدaah

سوربهی خیلی هم خوشگلهHeart
میشم:V
هاهاها:}
نمیشی مطمئن باش (:
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2 161
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(08-11-2014، 19:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2014، 19:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :/

این شکلکُ نزار :|

شبیه اون دُختره میشی :|

منظورم باقالیه -_-

باحالِ که :/

:v

دلم برای باقالی جوونم تنگ شده *^_^*

:|||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان