امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

تو یه سایت خارجی باحال عضو شدم . کشورو زدم کلمبیا  :}

زد به سرم کشور ایران سرچ کنم ببینم کسی هس ..!!

Country:Iran, Islamic Republic of

زدم .. 17 صفحه ی 35 تایی اسم اومد .. دمشون گرم .. Angel
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
(11-11-2014، 19:47)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:42)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:39)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید هفتم منظورته?:v

برو بالا تر
هشتم:||||||||
خو هشتم میشه سوم راهنمایی دیگه:|
ن دوم:|
درسا سخته?

نع زیاد بیشترش مال پارساله
کوجا مال پارساله ریاضیش فوق العاده چرته Dodgy

مال پارسال نییس:|؟؟؟
ریاضیش عربیش ادبیاتش قرانش چرته:|
معلم شیمیم منو هفته پیش به خاطره سوت زدن اخراجم کرد گفت شما ۶ جلسه و ۶ ساعت و ۴۵ دقیقه حق ورود به کلاسو نداری بر چه اساسی اینجوری تقسیم کرده هنوز تو کفشم خخخ
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 11
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Son of anarchy ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(11-11-2014، 19:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:44)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:41)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:40)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:38)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. .. ...

Smile
سلام^___^
:! 

هستی شما خوب ؟؟!!
بله من هستم خوب خخخ

(11-11-2014، 19:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:36)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روی صندلیش پونز میذاشتین._______.!
بیا رو صندلی تو بذارم^____^
من ادم دقیقم((=
کلکت کارساز نی:ag54:
من شیطونم درس میدم^___^
این از استعداد خانوماس:v
ماشالا ماشالا استعداد از سرو رومون میباره
چش حسوداش درآد ^____^
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Son of anarchy
(11-11-2014، 19:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گُفت هشتُم ؟ :|

میشه نگین هشتُمـ بگین سوم راهنمایی ؟ :|

تو اَم مث منی ؟ :|

من از واژه ی هشتُم مُتنفرم (: -_-

و سعی میکُنم بیشتر از سوُم راهنمایی اِستفاده کُنم -_-
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ❤уαѕαмιη❤ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-11-2014، 19:46)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:44)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:39)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خواستی بگی دبیرستانی هستی؟^___^

ن به جون تو D:

خواستم بگم چقدر فکرمون مشغوله :}

اینترنت . موتور .ماشین . دختر بازی . درس خوندن . کنکور Big Grin
جون سیبیلات
^___^
من سره سیبیلام حساسم .. بگما :d
(11-11-2014، 19:49)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:47)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:42)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:39)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بالا تر
هشتم:||||||||
خو هشتم میشه سوم راهنمایی دیگه:|
ن دوم:|
درسا سخته?

نع زیاد بیشترش مال پارساله
کوجا مال پارساله ریاضیش فوق العاده چرته Dodgy

مال پارسال نییس:|؟؟؟
ریاضیش عربیش ادبیاتش قرانش چرته:|
از تنها درسی که خوشم میاد دینیشه^___^
بقیه ش چرته
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
تا میتونید از این دوران راهنمایی استفاده کنید:301:دبیرستان باس قشنگ درس بخونی:|
اگه بخواین موفق باشید(:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ❤уαѕαмιη❤
یکی به من میگه کلاس هفتمه یا هشتمه .. حالم بد میشه -__-

حس میکنم با بچه ابتدایی طرفم . اول و دوم و سوم راهنمایی سگش شرف داره به هفتم هشتم -___-
-
(11-11-2014، 19:50)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:46)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:44)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 19:39)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خواستی بگی دبیرستانی هستی؟^___^

ن به جون تو D:

خواستم بگم چقدر فکرمون مشغوله :}

اینترنت . موتور .ماشین . دختر بازی . درس خوندن . کنکور Big Grin
جون سیبیلات
^___^
من سره سیبیلام حساسم .. بگما :d
الهیییییییی^____^
از پسرای زیر22 سال که سیبیل میذارن متنفرمممممممم-_-
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان