امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

سلام ....

سپاس شده توسط Son of anarchy ، ❤уαѕαмιη❤ ، armin van buuren
آگهی
(11-11-2014، 20:19)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 20:16)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان?
ماهان کیه؟Huh
فضولم خودتی-_-

(11-11-2014، 20:17)→DOKHI← نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 20:14)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 20:11)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ دوستـآن (:

من انقدر رفتم تو جو مرتضی پاشایی نزدیک بود آبروم به فنا برهـ :||||
سلام
الهی

(11-11-2014، 20:09)→DOKHI← نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه :|

مام فردا زنگ دوُم امتحان مُطالعات داریم کِ .. \:

.-.

ما زنگ سوم داریم

زنگ دوم واسه ما زنگ تفریحه خخخخخخخخSmile اصلا حسابش نمیکنیم زنگ دوم 4شنبه رو

(11-11-2014، 20:07)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهم امتحان مطالعات داریمcrying

تاکجا؟:/
درس7
53تا سواله

ما تا درس8

فک کنم ما از همه بدبخت تریم25r30
نباید زیر 19 شیم
وگرنه باید آشپزی کنیم برای همه بچه های کلاس غذا بپزیم^____^

خخخخخخخخخخSmileSmile
TongueBig Grin

(11-11-2014، 20:18)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 20:16)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان?
ســلـآمـ

بله ؟

(11-11-2014، 20:17)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 20:15)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2014، 20:14)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
الهی
ســلـآمـ !

واقعا بر فنا میرفتم آ...
حالا که نرفتی ^___^
بلــه شانس اوردمـ :|
سگ در صد ^____^
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 18
 سپاس شده توسط armin van buuren ، Son of anarchy
ماهان نیستی._.
یاسمین فضول نباش:|
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 18
 سپاس شده توسط armin van buuren ، Son of anarchy ، Interstellar ، しíþ ßしâçk
" F A T Y "

سوالی بود الان ؟
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، しíþ ßしâçk
بای ملت بزرگ و گرامی -_- 

بدید سپاس دیگه ^_^
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 18
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Interstellar ، しíþ ßしâçk ، mahdi0191 ، ❤уαѕαмιη❤
من رفتم بای~_~
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 18
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Interstellar ، ❤уαѕαмιη❤
(11-11-2014، 20:26)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان نیستی._.
یاسمین فضول نباش:|
نمیشهTongue
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(11-11-2014، 20:28)→DOKHI← نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بای~_~

نگفتمت نرو گلایل اين زمين به قدر يک کفن کفافِ ريشه نميدهد
نگفتمت که جز بوي چرکِ چاکِ سينه هاي خالي از قلب در فضا نمي دمد
نگفتمت که اين جماعت جريده با خطُ رد وحشيِ نگاهت غريبه اند
نگفتمت که جاي بوسه آلتي کريه بر دهانِ سرخ آتشت مي نهند
فلش هم خزز شد رفتcry girl

(11-11-2014، 20:28)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" F A T Y "

سوالی بود الان ؟

نه Dodgy
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 18
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Interstellar
خب یعنی چی ماهان نیستی ؟! :||
 سپاس شده توسط Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان