امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

(12-11-2014، 15:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:37)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی امضات تو حلقم:||||

پلنگ پلنگ پلنگ من عاشق پلنگم ! Big Grin

دو و ورم يه لشکرن نباشن که ملنگم
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 43
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(12-11-2014، 15:38)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:36)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف سمت راستو تقریبا کچل کردم اونورم کوتاه کردم.

برا منم یه همچین مدلی بود! یه ماه چند سانت بلند شده حسش نی برم کوتاه کنم:|

رفتم مدرسه مدیرمون نزدیک بود یه لقمه چپم کنهx)
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 43
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
Alooooooo

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Mohammad 77
(12-11-2014، 15:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:38)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــازگشتمــُ تــبریکــ بگــو نــاپدر |:

عع دخترم ؟ (..)--+

مبارکه -_- Big Grin

(._.*)---+ ممـنون ...

|:

تـا حالا شــدِ بدونِ [-_-] حرف بزنی بـا من ؟! -_-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(12-11-2014، 15:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:35)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین مهومنی خودمونُ بزار هر روز تو پروفایلت پلاسم:|

میترسم شیوا محرومم کنه Big Grin
طفلکی شیوا! اسمش بد در رفته!!

بزار داداش من!!!
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 43
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
علی میدونستی من بچه طلاقم.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 43
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(12-11-2014، 15:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:38)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــازگشتمــُ تــبریکــ بگــو نــاپدر |:

عع دخترم ؟ (..)--+

مبارکه -_- Big Grin

(12-11-2014، 15:38)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._____________.*
خب؟

خب فک نکنم ربطی به 1D داشته باشه -_-

(.____.)

محمممممممممممممممممممممممممد >.<
(12-11-2014، 15:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -________________________________-

(12-11-2014، 15:43)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:37)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی امضات تو حلقم:||||

پلنگ پلنگ پلنگ من عاشق پلنگم ! Big Grin

دو و ورم يه لشکرن نباشن که ملنگم

وای وای چه پلنگی ..
موهای لایت چش چه رنگی !

(12-11-2014، 15:46)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ρѕуcнσραтн
(12-11-2014، 15:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 15:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -________________________________-

-_- عقده ای ...

|:

(12-11-2014، 15:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای وای چه پلنگی ..
موهای لایت چش چه رنگی !

وای وای ._. ... |:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-11-2014، 15:46)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sad

هع یکی از بچه هایه کلاسمون وختی 3 سالش بوده مامان باباش طلاق میگیرن
باباش یه زن میگیره مامانشم شوهر میکنه! الانم با باباش زندگی میکنه!

2 تا دیگه از بچه هایه کلاسمون با هم فامیلن
ینی یکی از دوستام میشه عمه ی اونیکی دوستم Smile

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان