امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

(12-11-2014، 18:29)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:22)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اینو شب تو خونه راش نده یه شب بیرون بمونه آدم میشه-_-

اصن این کآرا چیه ؟

من از خونه میرم بیرون (_ _ )

(12-11-2014، 18:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان من خیلی غیرتیم:|
گمشو از گ.ا بیرون-___-

نمیرمـ :|||

غیرتت بخوره تُ سر علی :|

تا چند دقیقه پیش داشتی جلو همه منو کتک میزدی :|

(12-11-2014، 18:23)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم نمیاد همچین کاری با آقام بکنم ^____^

هعییییی موهاشُ نکَنده اینطوریه چی برسه کچلش کنم :|||
من کچلم?:|
اصن برو خونه ننه بابات:|
کچلی اونوقت سرتو با چی میشوری؟:|

بـا شامپـو گـلرنـگ :V
آگهی
(12-11-2014، 18:31)тιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دنیا چیکارته علی ؟ -_-

کم کم دارم سگ میشم .-. lol :v

عمه ی منه :/\

دفعه آخرت باشه دعوا میکنیا :||||
وگرنه …
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، тιηα
i need lineeeeeeeee >________________<
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(12-11-2014، 18:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُنیا میشه بیامـ خونتون ؟ ._.

بیآ ._. خیلی خوش میگذره ( : شوورم ندآرم رآحتیم ( :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 76
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-11-2014، 18:32)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:29)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:22)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اینو شب تو خونه راش نده یه شب بیرون بمونه آدم میشه-_-

اصن این کآرا چیه ؟

من از خونه میرم بیرون (_ _ )

(12-11-2014، 18:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان من خیلی غیرتیم:|
گمشو از گ.ا بیرون-___-

نمیرمـ :|||

غیرتت بخوره تُ سر علی :|

تا چند دقیقه پیش داشتی جلو همه منو کتک میزدی :|

(12-11-2014، 18:23)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم نمیاد همچین کاری با آقام بکنم ^____^

هعییییی موهاشُ نکَنده اینطوریه چی برسه کچلش کنم :|||
من کچلم?:|
اصن برو خونه ننه بابات:|
کچلی اونوقت سرتو با چی میشوری؟:|

بـا شامپـو گـلرنـگ :V
الهییییییییی
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(12-11-2014، 18:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 18:31)тιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دنیا چیکارته علی ؟ -_-

کم کم دارم سگ میشم .-. lol :v

عمه ی منه :/\

دفعه آخرت باشه دعوا میکنیا :||||
وگرنه …

وجود داری بگو :|

من ایسان نیستم هیچی نگما :|

تو ام اهورا نیسی دس به کمربند بزنی :/

وگرنه با تکنیک خاصی گیم اُور میشی -_-* ..
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، Jack Daniel'ѕ
بای..!
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ
رضا جاسوس نیست
عاشقه
داداش خودمه
سربازیشه که اونجاست
نکته مجهولی هست بگید

هر کی Hک شد بگه من به رضا میرسونم طرف بدبخت کنه
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 76

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 76

(12-11-2014، 18:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا بند شلوار اسلش میدونی کجاس ؟ -_-

آره معلومه که میدونم -_- .. نه وآقعیتش نمیدونم ..
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 76
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

فرشتـہ ها همیشـہ وجود دارטּ
 اما بعضے وقتا چوטּ بال ندارטּ
 بهشوטּ میگטּ دختر

یکم از ما دخترا یاد بگیرید^__^
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان