امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

وقتی خودت نمیفهمی چی میگی ذهنه بقیرو هم درگیر نکن مستر (:

به سلامت ! شب شیک ! =)

____

من برم باید 10 پاشم صُب ^_^ .. خدافظ ^_^ !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(12-11-2014، 22:45)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 22:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشتم >_______________<
الهی بده بوسش کنن خوب شه ^___^

(-_-)---+

(12-11-2014، 22:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 22:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشتم >_______________<

سوسول/:

تو جای من بودی دو دیقش هم نمیتونستی تحمل کنی

نمیتونستی >_<
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، | NEON DEMON |

انگشتم >_______________<

تو کجات کردی راستشو بگو -__-
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ❤уαѕαмιη❤
(12-11-2014، 22:36)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 22:34)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتمادب سقفو جونمن0.0

آدمین؟؟|:

زززرت-__-

بـآ بچه خواهر من دُرُس حرف بزن | :

خالش منم.-.فقط من.-.
میتونی عمش باشی.-.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(12-11-2014، 22:41)тιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دوستم ازدوآج کرد | : همسن منه .__.

ما همسنه اینا بودیم با هواپیما بای بای میکردیم :|

چه پیشرف کردن :|

خدافظ همگی :^

یه ذره خودتو دست بآلآ تر بگیر ||| : خیلی کم کلآس میذآری ||| : یه ذره بیشتر کلآس بذآر -_-

(12-11-2014، 22:41)тιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دوستم ازدوآج کرد | : همسن منه .__.

ما همسنه اینا بودیم با هواپیما بای بای میکردیم :|

چه پیشرف کردن :|

خدافظ همگی :^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 107
Slm
?....

سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤
(12-11-2014، 22:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 22:36)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 22:34)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتمادب سقفو جونمن0.0

آدمین؟؟|:

زززرت-__-

بـآ بچه خواهر من دُرُس حرف بزن | :

خالش منم.-.فقط من.-.
میتونی عمش باشی.-.

من همسآنشم ..
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 107
(12-11-2014، 22:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2014، 22:45)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشتم >_______________<

(-_-)---+

(12-11-2014، 22:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشتم >_______________<

سوسول/:

تو جای من بودی دو دیقش هم نمیتونستی تحمل کنی

نمیتونستی >_<

من که دخدرم ..چاقو رف کف دستم/:دستمو بلند کردم چاقو اویزون بود/:
اینقد عر نزدم/:
یه بارم میل بافتنی رف تو دستم>.<سوراخ کرد>.<زیر پوستم میدیدمش>.<
بازم اینقد زر نزدم/:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ
(12-11-2014، 22:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشتم >_______________<

(-_-)---+
منم بلدم شکلک بدما : l
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
نقل قول: یه ذره خودتو دست بآلآ تر بگیر ||| : خیلی کم کلآس میذآری ||| : یه ذره بیشتر کلآس بذآر -_-

اسکل .. کجایه جمله ی من نشان دهنده ی بالا بودن بود خدایی ؟ D:

حالت خوب نیست ! عاشق شدی :| برو زیره دوشه آب سرد حالت خوب میشه LOL :V

من بالام اصن ! هرکسی اَم مشکل داره مشکله خودشه v:

دایورت .. :v

feZ !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان