امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

(13-11-2014، 12:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:58)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:50)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهــی ^ـ^ پروفمــُ بخون ... .-.

(13-11-2014، 11:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری^.^

کیــا ^ــــــ^ عشقمــ زندگی ((:

یــِ خوابی دیدمــ دیشــب باورت نمیشــِ ||||||:

کو وآسدآ برم بخونم P:

0_________0

وووووووویییییییییییییییی ..

>____<

جییغ ^_^

تو انشـآهـآتو چن میگیری .. !؟ ^_^
چقد خوب بلدی متن بنویسی ._.

^_______^

مررررررررسی ^_^

ولی برآم شب خیییییلی خوبی بود ^_________^

تــو امــ خیلی خوب نوشـــتی ._. !!

انشــا نداریمــ (..*) ولی مــن نوشتنمــ خوبــِ |:

خــــــــــــواهش >----(..)----<

آره واقــعا |: بیشــعور |: چقـد من اشکــ ریختمـ |:

تــازه سردرد |: وای وای |: چی بــود |: !!

((: ولی خوب بود ... خــاطرس ^ـ^ !

ووآآی .. نگو سرددر .. من هررر وقت گریه میکنم .. نآحیه بـآلـآی گوشـآم درد میگیره .. ـ_ـ

عـآره . ^_^

وووییی .. چقـد بـآحـآل بود .. یه همـه رآز و اینـآ بهم گفدیم ^_^
خدآ رو شکر /(^_^)\

(.. )---♥

آره D: ...

اصن فکــ نمیکردم اینی کــِ میگمــ ممکــنــِ چه تـاثیری بذاره |:

داشتم همــِ چیو میگفتمـ ((: !!

خیلی خوب بــود >_< !
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
آگهی
نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان نیمان
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα
مـآمـآن بزرگم برآم یه شلوآر بـآفت خریده .. وآسه زمستون .. وقتی میپوشمش شبیه این دخدر روستآییـآیی میشم که میخوآن برن از سر قنـآت آب بیآرن :||

همونـآیی که شلوآرآشونو میکنن تو جورآب 30 سـآنتی . :|||

-ـ-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
(13-11-2014، 12:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 12:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:55)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/58835816990793451851.jpeg
مهی مهی >.<این مدلی گرفته بود

| cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl |

آخــــــــــــــــــــی .. =((

احسـآسـآتم بهم رییییخ >_<

ووووییی ..

چـه عـآشقآنه >.<

ایشـآلـآ اون موقعی که دستتو میگیره و میرین پشت میز به حقیقت بپیونده امـآ اون قسمت دآعشش نه .. :|

ووااای .. هعیهعی =(

من چقد اینو دوس دارم.-.خاکبرسر عوضی.-.بچه ی پسرعموی مامانمه/:

چن سـآلشه مگـر .. ؟! .-.

۱۸فک کنم..شاید یکی بالا پایین. /:
(13-11-2014، 12:06)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 12:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:58)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:50)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهــی ^ـ^ پروفمــُ بخون ... .-.

کیــا ^ــــــ^ عشقمــ زندگی ((:

یــِ خوابی دیدمــ دیشــب باورت نمیشــِ ||||||:

کو وآسدآ برم بخونم P:

0_________0

وووووووویییییییییییییییی ..

>____<

جییغ ^_^

تو انشـآهـآتو چن میگیری .. !؟ ^_^
چقد خوب بلدی متن بنویسی ._.

^_______^

مررررررررسی ^_^

ولی برآم شب خیییییلی خوبی بود ^_________^

تــو امــ خیلی خوب نوشـــتی ._. !!

انشــا نداریمــ (..*) ولی مــن نوشتنمــ خوبــِ |:

خــــــــــــواهش >----(..)----<

آره واقــعا |: بیشــعور |: چقـد من اشکــ ریختمـ |:

تــازه سردرد |: وای وای |: چی بــود |: !!

((: ولی خوب بود ... خــاطرس ^ـ^ !

ووآآی .. نگو سرددر .. من هررر وقت گریه میکنم .. نآحیه بـآلـآی گوشـآم درد میگیره .. ـ_ـ

عـآره . ^_^

وووییی .. چقـد بـآحـآل بود .. یه همـه رآز و اینـآ بهم گفدیم ^_^
خدآ رو شکر /(^_^)\

(.. )---♥

آره D: ...

اصن فکــ نمیکردم اینی کــِ میگمــ ممکــنــِ چه تـاثیری بذاره |:

داشتم همــِ چیو میگفتمـ ((: !!

خیلی خوب بــود >_< !

اوفـــ .. تآثیرو نزآشت که .. چسبوند :|

من کـه همممه چیو گفدم ._.

به درک ^_^

بـآعث شد نزدیکتر شیم ^_^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
سلام .
(13-11-2014، 12:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 12:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:53)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوونتم>.<
بگو(:

مـــن بیشــتر >.<

(:

خوابــ دیدمــ مامانــت زنگــ زدِ بود بــِ مــن ||||||||:

خو چی میگف؟

مــیگفــت میخوامــ ببینمــ تــُ کی هستی |:

من منمــ اون موقع انگـار حالمـ خوب نبــود ..

ولی جوابشــُ خیلی خوب میدادمـ .-. بـا لبخند |:

درسـ یادم نمیـاد دیگــِ ...

D:

هممم/:
بیشعور من برم از این انشاهات نمینویسی.-.

تو کــِ عشقمی ... زندگیمی (: نفسمی ...

تو اگــِ بخوای بری من نتونم راضـیت کنم که خودمم میرم ..

بدون تو فلش میخوام چیکار (:

فقط امتحان نکن حرفمو ... قرارِ بمیرم .-. !!!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
پری خیلی خری.-.
(13-11-2014، 12:09)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

سَلآمـ مُبی ^_-
(13-11-2014، 12:10)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 12:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 12:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 11:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن بیشــتر >.<

(:

خوابــ دیدمــ مامانــت زنگــ زدِ بود بــِ مــن ||||||||:

خو چی میگف؟

مــیگفــت میخوامــ ببینمــ تــُ کی هستی |:

من منمــ اون موقع انگـار حالمـ خوب نبــود ..

ولی جوابشــُ خیلی خوب میدادمـ .-. بـا لبخند |:

درسـ یادم نمیـاد دیگــِ ...

D:

هممم/:
بیشعور من برم از این انشاهات نمینویسی.-.

تو کــِ عشقمی ... زندگیمی (: نفسمی ...

تو اگــِ بخوای بری من نتونم راضـیت کنم که خودمم میرم ..

بدون تو فلش میخوام چیکار (:

فقط امتحان نکن حرفمو ... قرارِ بمیرم .-. !!!

ای جونم.-.
الان اینارو گفدی خرم کنی نه؟
تو هم مثه بقیه...مثه اونبار..اگه برم ..
خیلی شیک خدافظی میکنی.-.
مطمئن باش.-.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان